Yalın - Sensiz Olmaz
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Yalın - Sensiz Olmaz
-
21-09-2019, 01:33:05bir dokun bin ağ işit bugunlerde boyleyim ister kal ister git talihsiz kederdeyim gosterdin aşkın ucunu oyle bıraktn gittin bana attın sucunu davayı ben kaybettim ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaaaz ask tanımaz gece gunduz birbirine katar gider ne bahar dinler ne guz guze bahar katar gider ben boyle ask gormedim e daha neler gormek var ne istedinde vermedim baska nasıl sevmek var ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaz ahh olmaaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaz ah olmaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaaaaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmaz ahhhhh olmaaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gozyaslarım durulmazz...