Cok sayıda ozel mesaj geldi ve urunun hediyeli/hediyesiz olarak kaca olduğu soruldu.Ben de adı uzerinde "hediye"nin para ile satılamayacağını ve bunun prensiplerime aykırı olduğunu soyledim ancak hediyesiz satın almakta ısrarcı olan arkadaşlar icin ilÂnı değiştiriyorum.Şu ana kadar hic kimse ile fiyat konusunda anlaşmamazlık etmedim.Bu konuda kolaylıklar yaptım.hediyeli/hediyesiz konusunda ilk başlarda geri cevirdiğim arkadaşlar,ilÂndaki bu değişiklik umarım işinizi gorur./u]
~1 yıl daha garantisi bulunan ve kapağındaki jelatini hal uzerinde olan laptopumu satıyorum.Garanti Belgesi,uzaktan kumanda,fatura,kitapcıklar,kutusu,yedek batarya,şarj aleti,1.batarya,toz bezi,receiver DVD'leri yanındadır.
HEDİYELERİ İLE 1150 TL
HEDİYESİZ 1050 TL
Ozellikler
2,53 GHz Intel Core 2 Duo İşlemcisi P8700
3072 MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
ATI Mobility Radeon HD 4650
320 GB (5400)
Cift Katman destekli Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
15,6 inc Diyagonal Yuksek Tanımlı HP Brightview Ekran (1366 x 768)
Tumleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Intel 802.11 a/g/n
Bluetooth
Audio Playback SRS Premium Sound
3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tumleşik
Entegre sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu klavye
Acma/Kapatma duğmesi bulunan Dokunmatik Yuzey ve ozel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yuzeyi, ses duzeyi denetimi, ses kapatma duğmesi
Bir ExpressCard/54 yuva (ExpressCard/34'u de destekler)
-Harici Portlar-
* Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar icin 5'i 1 arada tumleşik Digital Media Reader
* 4 adet USB 2.0
* 1 adet VGA portu
* 1 adet HDMI konektoru
* 1 adet eSata konektoru
* 1 adet RJ45 ethernet konektoru
* 2 kulaklık cıkışı
* 1 mikrofon girişi
* 1 adet IEEE 1394
* Tuketici IR'si
* Kablo takma konektoru
HEDİYELER
>>>>>Logitech ChillStream.Şu anda hangi teknoloji mağazasına gider iseniz gidin ve internette Turkiye'de hangi siteye bakar iseniz bakın bulamayacağınız joystick.Vatan Bilgisayar'dan satın alındı.Garanti Belgesi ve faturası yanında.
>>>>>Logitech M705 mouse.Vatan Bilgisayar'dan satın alındı.Kutusu,Garanti Belgesi ve faturası yanında.[/u]
An itibari ile hepsiburada 85 TL fiyatı. http://www.hepsiburada.com/Liste/lo...tDetails.aspx?productId=bd01544&885=52
>>>>>anti-bakteriyel mouse pad. (Kutusunda ve sıfır gibi.) An itibari ile hepsiburada'da ;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ch...ctDetails.aspx?885=29&productid=bs2676
>>>>>2 adet 2 kiloluk plastik dambıl seti. (Ağırlık aleti.)
>>>>>Halojenli Masa Lambası. (Kutusunda.)
>>>>>the Secret kitabı (Rhonda Byrne adlı yazardan.Cok temiz.)
>>>>>2010 yılında "En İyi Film" secilen NEFES-Vatan Sağolsun filmi Orijinal DVD
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?885=178179&productid=dvdvideo5 37
>>>>>KARGO ( Hangi kargo şirketi ile yollanmasını isterseniz o kargo şirketi ile yollanacaktır. )
Not:laptopun klavyesinde,yon tuşlarından aşağı yon tuşu calışmasına rağmen arada yerinden cıkmaktadır.laptop tertemizdir ancak aşağı yon tuşu sorunu icin servisten ek bir tuş istenebilir.Gene de ben 1 tuş icin fiyat kırıyorum.Alacak arkadaşın haberi olsun.laptop her oyunu ve programı calıştırmaktadır,endişeniz olmasın.