Microsoft Turkiye Windows Urun Muduru Suavi Alper Mestci, Windows 7'nin coklu dokunmatik ekran teknolojisini desteklediğini belirterek, dokunmatik ekranlı bilgisayarların hızla yaygınlaşacağına inandıklarını soyledi.
Windows 7′yle ilgili bilgi veren Microsoft Turkiye Windows Urun Muduru Suavi Alper Mestci, urunun şimdiden Turkiye'deki 4 buyuk banka tarafından talep aldığını ve kurumsal olarak geciş calışmalarının başladığını acıkladı.
Yeni Şafak Teknoloji Editoru Melih Bayram Dede, test ettiği yeni işletim sisteminin, daha onceki surumlerden hızlı oluşu ve sorunsuz calışmasıyla dikkat cektiğini ve Microsoft'un şu ana kadar geliştirdiği en hızlı işletim sistemi olduğunu soyledi.
Windows 7 RC'de ulkelere gore sesler yer alıyor. Turkiye icin de ozel sesler işletim sisteminde farklılık yaratıyor.
Windows 7 RC'deki kişisel ayarlarda, bolgelere gore temalar ve se duzeni secilebiliyor.
İlk kez bir Windows urunu, RC seviyesindeyken Turkce olarak cıkmış oldu. Bilgisayar kullanıcıları bu işletim sistemini 5 Mayıs itibarıyla indirebilecek.
Windows 7 RC, RC aşamasında Turkce cıkan ilk işletim sistemi. İşletim sisteminin masaustu goruntulerinde Turkiye'den Nemrut Dağı da var.
Windows 7 RC, RC aşamasında Turkce cıkan ilk işletim sistemi. İşletim sisteminin masaustu goruntulerinde Turkiye'den Kız Kulesi de var.
Kaynak - internethaber