65 bin renk, 16 polifonik
Başlangıc seviyesi bu SGH-C260 modelinde, genellikle daha gelişmiş telefonlarda bulunan bazı seckin ozellikler yer almaktadır. Mobile tracker, SIM kart değiştiğinde onceden belirlemiş olduğunuz bir numaraya, gerekli bilgileri iceren bir SMS gonderen benzersiz bir guvenlik ozelliğidir. Calınmayı ve yetkisiz kullanımları caydırmak icin tasarlanmış Mobile tracker, telefonunuza tekrar kavuşma olasılığını artırmaktadır.
SGH-C260, mukemmel renkli goruntuler ve harika kontrast sunan yuksek kaliteli CSTN LCD ekrana sahiptir. 1,52 ekran 65.000 renk derinliği ve 128 x 128 piksel cozunurluğu ile parlak, net goruntuler sunarak simgelerinizin ve resimlerinizin dikkat cekmesini sağlıyor. 5 satır uzunluğundaki metin mesajlarını aynı ekranda gorebilme ve SMS ozelliklerine katkıda bulunan EMS ozelliği sayesinde, canlı renklerde gelişmiş mesajların tadına varabilirsiniz. Ozel duygu simgelerini kutusu ile bu mesajlara daha farklı bir hava katabilirsiniz. Her yazışmayı, en eğlenceli şekliyle gorebilmenizi sağlayacak guvenilir renkli ekranı ile basit, temiz ve okunaklı bir goruntu elde edersiniz.
Detaylı Ozellikleri İcin:
Tıklayınız
Cihazın Garantisi 16.09.2011 Tarihinde Sona Erecektir. Cihazda En Ufak Bir Cizik Dahi Bulunmamaktadır. Cihaz Nokia 3310 Kılıfında Kullanılmıştır. Cihazı Alana Kılıfıda İstenirse Gonderilir.
Mesaj Yazmak İcin İdeal bir Telefondur.
Annemin Telefonudur Arada Bizi Aramak İcin Kullandı. Hicbiryerinde Bir Problem Yoktur Sıfırdan Farksız. Ben Telefon Alacağımdan Benim Telefonu Anneme Vericem Bundan Dolayı Bu Boşta Kalıyor Satışa Cıkardım.
Resimler:
Sahibinden.Comda Daha Cok Resmi Bulunmaktadır.
Buyrun Link:Tıklayınız
Fiyat Olarak 70 Tl İstiyorum. Fiyatta İndirim Payı Elbette Vardır. Pazarlık Sunnettir.