Oncelikle Merhaba Arkadaşlar.

Sahibinden.Com İlan No; 42448572

Online alışveriş sitelerinden, alışveriş yapmadan once lutfen satıcının profilini inceleyiniz. Hem alışveriş oncesi, hem alışveriş sırasında hemde alışveriş sonrasında problem yaşamamak ve yaşatmamak icin; oncelikle GET kullanmayı herkese tavsiye ediyorum. Urunlerim GET olarak sadece, DAHA ONCE GET ALIŞVERİŞİ YAPMIŞ ve OLUMSUZ YORUM ALMAMIŞ veya ALMIŞSA BİLE OLUMLU YORUMU COK DAHA FAZLA OLAN kullanıcılara acılacaktır. Bunun dışında olumlu veya olumsuz profil yorumu olmayan arkadaşlara GET acmıyorum.. Belirtmek istedim..

LG P1 PRO - EXPRESS DUAL

CORE 2 DUO T5600 1.8 CHZ

1 GB EKRAN KARTI

2 GB DDR2 RAM

120 GB HARDDİSK

NUMERİK KLAVYE

DVD - WRİTER

BLUETOOTH

PARMAK İZİ OKUYUCU

HAFIZA KARTI GİRİŞİ

WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ

TAŞIMA CANTASI - MOUSE - MOUSE PAD - ŞARJ ALETİ

Urun, evimde kendi kullandığım urundur. Daha yuksek bir modele gecmek icin satıyorum. Cihaz beyaz ve numerik klavyedir. Kullanımı cok cok rahat bir bilgisayardır. HP gibi DELL gibi diğer notebook'lar gibi birkac saat calışarak ateş gibi olmaz. Cihazı aralıksız 6 saat kullanıyorum, hicbir ısınma olmuyor cihazda. Tek tuşla fan hızını duşurup hızlandırabiliyorsunuz. Otomatik guc tasarrufu vardır. Siz oyun oynarsanız, işlemciyi cok calıştırıyor ama normal olarak windowsta geziyorsanız işlemciyi yavaş calıştırıyor ve şarj suresini cok fazla uzatıyor. Urunun bataryası 1 saat rahat gitmektedir. 400-450 TL yazılan bilgisayarlara aldanmayın. Bataryası bozuk olduğu icin vs. o fiyat yazılıyor. Batarya zaten 80-100TL. Urunun donanımsal veya yazılımsal hicbir problemi yoktur. Mersin veya cevre iller urunu elden kontrol ederek alabilir. Aklıma gelenleri yazdım urunle ilgili. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz...

Urun icin ongorulen fiyat; 550 TL'dir. Sahibinden.Com uzerinden GET satışı acılabilir. (Komisyon alıcıya ait olmak uzere)

Saygılar...