Merhaba Urunu bana gecen hafta eniştem getirmişti.Kendisi guney kore'ye iş seyahatine giden birisidir ve bana da bunu almış.Urun Replika yani kopyadır ama bunu anlamak icin bircok telefoncu gezdim orjinal dedi kvk calışan arkadaşım seri numarasını kontrol edip replika olduğunu soyledi.
urun birebir 8800 artedir.Herhangi bir sorunu yoktur.ozellikle burada satılan cin malı replikalarda yaşanan şarj problemi uyku konumunda sallanınca uyanmama ve calarken ters cevirince titreşime gecmemesi gibi problemleri yoktur.
1 GB Dahili hafıza vardır ve gercek 1gb tır.
Urun Turkiye girişinde Pasaporta kayıt ettirilmiştir.Urunu aldıgınızda TKnın sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Urunun yanında bir asıl birde yedek bataryası,şarj cihazı ve taşıma kılıfı ile kulaklığını beraber yollayacagım.
Satış fiyatını da duşuk tutuyorum ankaradaki satış fiyatı 450 ytl istanbul da bildiğim kadarıyla 350 ytl kadar var.
Satış fiyatı 300 YTL dir.
Garanti bankası havale veya eft olarak alıcam odeme yattıgı gun kargo acıksa yollarım degilse bir sonraki gune kalır
alıcak arkadaş hayırlı olsun
Satma nedenime gelince dun d.gunumde ve hediye olarak bir tane daha geldi 2tanesi fazla elimde biri gorse 4.000 ytl elinde tasıyor deyip uzerime atlamasınlar diye satıyorum.