Merhaba arkadaşlar.

Forumda boyle bir konu daha once belki acılmamış olabilir. "Webmaster sitesinde kopek satışı da ne demek miş?" demeyin. Benim gibi kopek hastalığı olan bir cok webmaster muhakkak vardır.

Şu an gorevim gereği Ardahan / Posof ilcesindeyim. İki adet Kangal kopeğim bulunmakta. Dişi olan 7 yaşında erkeği ise 1,5 yaşında. Yakında buradan gideceğim icin kopeklere bakamıyacağım. Artvin'de amcam var. Dişisini ona bırakıp erkeğini satmayı duşunuyorum.

Kopeğimin adı HAYDUT'tur ve butun aşıları tamdır. Karnesi bulunmaktadır. Annesi ve Babası Onur KANLI'nın Haymana'daki kangal ciftliğinden gelmiştir. Aslında birde dişi kardeşi vardı ama gecen sene daha 5 aylıkken kurtlar parcaladı. Resimler icerisinde gecen seneki fotolarınıda koyacağım. Olen kardeşinide gorebilirsiniz.

Kopeğim butun yabani hayvanlara karşı titizdir. Kangal ırkını zaten anlatmama gerek yok. Kopekler ile ilgilenenler muhakkak nasıl bir yapıya sahip olduklarını bilirler. Şu ana kadar bulunduğum yerde 4-5 tane kopek ile kapışmıştır ve EN IYI diye hitap edilenlerin hepsini yenmiştir. Kesinlike zevk ve yasakpara icin kapıştırma yapılmamıştır. Vucudunun hic bir yerinde yara bere yoktur.

Elimde 100 den fazla resimi mevcut lakin ben size kronolojik sıraya gore 5-6 tane gostericem. 2500 TL'ye satmayı duşunduğum Haydut'un resimleri.

-

-

-

-

-

Bu kopek (Muro) şu an elimde olan 7 yaşındaki dişinin oğlu. 7-8 Ay oncesinde 2800 e satmıştık. Arkadaki Haydut.
-