Merhaba Arkadaşlar. Yeni Urunlerimiz Geldi. Bunların tanıtımını siz değerli iyiNET uyelerine yapmak istedim.
Oncelikle şunu belirteyim, urunlerimiz sağlık bakanlığı onaylıdır ve Turkiye'nin her yerine en gec 3 iş gunu icerisinde ulaştırılmaktadır.
Urunlerimiz tamamen doğal, bitki ozlu ve BİTKİSEL URUNLERDİR!
BIKTIM TOZU ( SİGARA BIRAKTIRICI )
Bıktım tozu sizi 10 gun icerisinde sigaradan kurtarmaya yardımcı olacak tamamen bitkisel bir karşımdır. 13 şifalı bitkiden oluşan BIKTIM TOZU vucudunuzun nikotin bağımlılığını ortadan kaldırmaya ve sigaradan tiksinti duyarak uzaklaşmanıza cok onemli destek sağlar. Bıktım tozu %100 bitkiseldir ve kesinlikle hicbir kimyasl icermez. Turk gıda kodeksine uygun uygun olarak Tarım ve Koy İşleri Bakanlığının 27.10.2006 43-00001-00018-2 tarih ve sayılı izni ile Ermiş Gıda San. Ve Tic. Ltd.Şti. adına Altınbaşak Doğal Urunler Baharat ve Gıda San. Tarafından uretilmiştir. Son kullanma tarihi uretim tarihinden itibaren 2 yıldır.
Fiyatı : 59.00TL
http://www.armeki.com/urun-biktim-tozu-sigara-birakmaya-yardimci
Valerian Mantar, Kaşıntı ve Koku Jeli
Bileşiminde bulunan vitamin b5,antiseptik ve antifungal maddelerden dolayı başta ayaklarınız olmak uzere cildinizde temiz bir ortam oluşturarak; Mantar, Tırnak Mantarı,Sedef, Egzama vb. gibi hastalıkların sebep olduğu kotu kokuları ve kaşıntıları onler.
Tırnaklar kesildikten sonra,Tırnak bozuklularında ve Tırnak mantarlarında devamlı kullanırsa faydası gorulur.
Cildinize hoş bir koku ve ferahlık hissi verir ve bu sayede terin rahatsız edici kokusunu da onler.
Deride oluşan acık yaraların, yanıkların,pişiklerin ve benzeri deri bozukluklarının tedavi surecini kısaltmada yardımcı malzeme olarak kullanılabilir.
http://www.armeki.com/urun-valerian-mantar-kasinti-ve-koku-jeli
Supratall Boy Uzamasına Yardımcı Kapsul
SUPRATALL BOY UZATICI İLE ARTIK KISA BOY SORUNU YOK!
SUPRATALL ergenlik doneminde gelişmeye ve kalıcı boy uzamasına yardımcı Amerika' dan ithal edilmiş T.C. Tarım Bakanlığı Tarafından onaylı %100 bitkisel bir urundur.
Gunluk yaşamda vucudun ihtiyacı olan ve gelişim doneminde boyun uzamasına yardımcı vitamin ve mineralleri bir kerede SUPRATALL sayesinde alabilme imkÂnına sahip olacaksınız.
SUPRATALL BOY UZATICI
SUPRATALL ergenlik doneminde gelişmeye ve kalıcı boy uzamasına yardımcı Amerika' dan ithal edilmiş T.C. Tarım Bakanlığı Tarafından onaylı %100 bitkisel bir urundur.
Gunluk yaşamda vucudun ihtiyacı olan ve gelişim doneminde boyun uzamasına yardımcı vitamin ve mineralleri bir kerede SUPRATALL sayesinde alabilme imkÂnına sahip olacaksınız.
SUPRATALL buyume hormonu salgılayarak boyun uzamasına ve kemiklerin daha guclu olmasına yardımcı olur. İceriğinde bulunan mineral ve vitaminlerden oluşan bitkisel karışımlar ile sağlığınız icin %100 doğal ek bir besin kaynağıdır.
Vucuttaki kan dolaşımını hızlandırarak, bağışıklık sistemini guclendirmeye yardımcı olur ve hucre buyumelerini duzenler.
SUPRATALL'IN ETKİLİ OZELLİKLERİ
Buyume hormonu salgılamasına,
Omurgaların daha dik durmasına,
Boy uzamasına ve kemiklerin daha guclu olmasına,
Bağışıklık sistemini duzenlemeye ve guclendirmeye,
İceriğindeki Vitamin D3 ile hucre buyumesini duzenlemeye,
Kemik ve kas yapısını guclendirmeye,
Kanın akışını ve dolaşımını hızlandırmaya,
Vucut direncinin, ruhsal ve bedensel gelişiminin artmasına yardımcı olur.
Fiyatı: 48.00TL
http://www.armeki.com/urun-supratall-boy-uzamasina-yardimci-kapsul
Gainmax Kilo Aldırıcı Tablet
İştah acmaya
Sporla birlikte takviye olarak alındığında kas ağırlığını ve hacimlerini arttırmaya,
Vucut direncini, ruhsal ve bedensel gelişimi guclendirmeye,
Metabolizmanın duzene girmesine,
Dolaşım sistemini iyileştirmeye,
Mideyi duzenleyerek mide bulantılarını gidermeye,
Bağışıklık sistemini duzenlemeye,
Kanın yapısını daha akışkan hale getirmeye
İlac değil %100 bitkisel bir gıda takviyesidir.
15 yasindan kucukler, hamile ve urun bileşenlerinden herhangi birine
alerjisi olanlarin doktora danışarak kullanmaları tavsiye edilmektedir.
http://www.armeki.com/urun-gainmax-kilo-almaya-yardimci-tablet
V-Max Kilo Aldırmaya Yardımcı Besin Takviyesi
W-MAX Tarım Bakanlığı onaylı olarak hijyenik şartlarda el değmeden uretilmiştir.
* İştahsız mısınız, canınız yemek istemiyor mu?
* Cok az yemekle doyuyor musunuz?
* Ne yaptıysam kilo alamıyorum mu diyorsunuz?
* Giydiğiniz kıyafetler uzerinizde emanet mi duruyor?
* Size ne kadar zayıfsın denilmesinden bıktınız mı?
* Kendinizi gucsuz ve etkisiz mi hissediyorsunuz?
W-Max Kilo Aldırıcı W-MAX beklediğiniz urun, bunyeye ve kullanıma bağlı olarak ayda 4-12 kg almanız artık cok kolay. Bu muhteşem urunu kullanmaya başladığınız ilk gunden itibaren muthiş bir şekilde aclık hissedeceksiniz ve normalin 2-3 katı yemeye başlayacaksınız. Yediğiniz herşeyden olağanustu zevk alacaksınız. Yemek yemek sizin icin zevke donuşecek. Tabağınızda asla yemek bırakmayacaksınız ve bunu zevkle yapacaksınız. Kilo almaya başlayacaksınız, Enerjiniz aratacak ve hayata daha pozitif bakacaksınız. Ayrıca kusursuz bir cinsel guc arttırıcı olan W-Max ile artık siz daha guclusunuz.
Fiyatı: 65.00TL
http://www.armeki.com/urun-v-max-kilo-aldirmaya-yardimci-besin-takviyesi