Sevgilinize ya da sevdiklerinize mukemmel bir hediye vermeye ne dersiniz?
Tanımadığım kişilere, farklı mekanlarda "O, seni cok seviyor" "Doğumgunun kutlu olsun""Ona son bir şans dile" ya da istediğiniz metni soyleterek kameraya cekiyorum. Ardından hepsini toplayıp video haline getiriyorum. Boylece, farklı mekanlarda, tanımadığınız bir cok insan, istediğiniz bir cumleyi soylemiş oluyor. Sevdiklerinizi boyle bir video ile etkileyip mutlu edebilirsiniz. Oldukca etkili bir yontemdir.
İş sureci -
1- Anlaşma sağlandıktan sonra, gerekli bilgileri ve videoda soyletilmesi istenilen cumleyi oğrenirim. Bunun icine, muzik, isim, fotoğraf ya da benzeri dokumanlar dahildir.
2- Odemeyi alırım ve cekimlere anlaştığımız tarihte başlarım.
3- Videoları bilgisayarda birleştirip klip haline getiririm. Arka fona muzik ya da istenilen dokumanları koyarım.
4- Videoyu teslim ederim, istenilmeyen kişileri videodan cıkarır duzenlemeleri tamamlarım.
Yaptıklarım -
* Videolar FULL HD kamera ile cekilmektedir.
* Belirttiğim sure icinde teslim garantisi veriyorum. (Ortalama 2-3 gun icinde teslimat )
* Tanıdıklardan ya da akrabalardan video oluşturmam, farklı mekanlarda dolaşıp tanımadığım insanları kameraya alıyorum.
* İsteğe gore kişiye ozel şarkı yaptırabilir, gitar eşliğinde soyletebilirim.
* İsteğe gore videonun uzerine, vereceğiniz metni seslendirme yaptırabilirim.
* Videoların suresini siz belirliyorsunuz, sure uzatmak icin fotoğraflar şeklinde donebilir ya da aşağıdaki ek isteklerden bir ya da birkacını secebilirsiniz.
Secenekler -
Paket 1
Videoda 20 kişiye soyletme
150 tl
Paket 2
Videoda 10 kişiye soyletme
75 tl
EK İSTEKLER
* Pankart ile soyletme ( kişiye ozel yazılar ) + 25 tl
* Havuzda soyletme + 50 tl
* Ateş ile soyletme + 150 tl
* Gitar ile isme ozel şarkı 30-40 saniyelik demo şarkı + 50 tl // 2-3 dakikalık tam bir şarkı + 200 tl
* İsme ozel domain & index sayfası + 50 tl
* Turistlere soyletme // 1 turist + 50 tl
* Dilek balonu ile soyletme +75 tl
Dilek balonu ruzgarsız havalar icindir.
Ek istekler isteğe gore geliştirilebilir, farklı istekler yapılabilir. Hayal gucunuzu kullanabilirsiniz.
Ek istekler istenildiğinde teslim suresinde değişmeler olabilir.
Lutfen, eş, dost, akraba kullanan kişiler ile kıyaslama yapmayın.
r10.net muşteri yorumlarım
LoRD_YenGeC' Alıntı:
2 gun once anlaştık,
cok ama cok başarılı bir video yapılmış
bu kadar guzel beklemiyordum hatta sonrasında duzenlemeler yaptırdım eklemeler oldu saolsun bıkmadan yardımcı oldu
cok teşekkur ederim tekrarda burdan
eline sağlık
Genişletmek icin tıkla ...
Empyriumxx' Alıntı:
arkadaşımla anlaşmıştık. saolsun video yu 2 gun icinde teslim etti. cok guzel bir video hazırlamış. ayrıca kişisel bi kac isteğim vardı o konularda da bana cok yardımcı oldu. kendisine cok teşekkur ediyorum
istnbltasarim' Alıntı:
az once video elime ulaştı. harika olmuş defalarca aralıksız izledim ve kız arkadaşıma izletceğim gunu sabırsızlıkla bekliyorum.
ilgisinden dolayı ve nazımı cektiği icin tekrar teşekkur ederim.
trky' Alıntı:
videoyu az once teslim aldım, beklediğim gibi guzel bir calışma olmuş. Şu saniye'den sonra benim yorumumdan cok gelecek olan yorumu ve tepkiyi merak ediyorum =))
teşekkur ederim.
FeeLTheFeaR' Alıntı:
video gununde teslim alındı, emeğin icin teşekkurler gayet guzel bir calışma olmuş..
qLd' Alıntı:
1 tane video yaptırdım. cok guzel. değişik isteklerde bulundum. gayette guzel oldu. cok beğendimmmm. MUUHHHHTTTTEEEEŞŞŞŞEEEEMMM =)
faruks' Alıntı:
videoyu az once aldım, gercekten cok guzel olmuş ve en onemlisi oldukca etkili kesinlikle tavsiye ederim..
pekuz' Alıntı:
videoyu aldım, guzel calışma teşekkurler
juverol' Alıntı:
Videoyu aldım arkadaş Cok şahane bir video hazırlamış . Ben heycanlandım resmen Tekrardan cok teşekur ediyorum izlettikden sonra artık başlıkdaki kelimeyi kullanmana gerek yok .... sen biliyorsun demen yeterli duyulan heycan ve mutluluk şahane
' Alıntı:
Videomu az once teslim aldım. Oncellikle şunu solemek istiyorum, odediğiniz paranın hakkını veriyor arkadaş. Bana yaptığı calışma cok iyi olmuş. buradan tekrar tşk etmek istiyorum.
webistan' Alıntı:
Video elime ulaştı, harika bir iş cıkarılmış gercekten. Verdiğim ucrete değdiğini duşunuyorum, tekrar teşekkurler
silverboy' Alıntı:
Durum biraz acildi arkadaş sağolsun gayet ilgili davranarak yardımcı oldu ve kısa surede videoyu hazırladı İzlerken gercekten de gozlerim doldu cok hoşuma gitti şahane olmuş Elllerinize sağlık tekrardan cok teşekkurler.
gokozlu' Alıntı:
siparişimi şimdi aldım . Arkadaş yemin edıyorum tam profsyonel. kusursuz calısma yapıyor ellerıne saglık
orhankilicaslan' Alıntı:
super super super tek kelime ile HARİKA !.. cok uğraşıyo ve hakkını veriyo gercktn ..bu sıcakta gercktn cok zor anlayabiliyrm.. fiyat ise soz konusu bile olamaz..Cok Teşekkurler..
StClouD' Alıntı:
Teşekkur ederim videoyu izledikten sonra evet dedi dev ekranda izletemesemde ortam guzeldi sonunda gonlune girmeyi başardım
Allahta sizin gonlunuze gore versin.
gotRoot' Alıntı:
Videoyu teslim aldım cok teşekkur ederim hoşuma gitti .
tont10' Alıntı:
Video yaptırdım ve cok memnun kaldım , Teşekkurler..
Erol' Alıntı:
Arkadaş cok iyi iş cıkarıyor. Tavsiye ederim
qLd' Alıntı:
1 tane video yaptırdım. cok guzel. değişik isteklerde bulundum. gayette guzel oldu. cok beğendimmmm. MUUHHHHTTTTEEEEŞŞŞŞEEEEMMM =)
silent01' Alıntı:
1 adet vıdeo yaptırıldı teslım alındı hayet basarılı calışma...
cashua' Alıntı:
Bir Adet Video Siparişinde Bulundum Ve Gercekten Cok Guzel olmuş Elinize Saglık Kaliteli Bir iş Cıkartılmış Emeği Gecen Herkese Teşekur Ederim..
Calışmalarınızda Başlarılar dilerim.. Saygılarımla
yusuf_turna' Alıntı:
muhteşemsiniz tek kelime ile ben bile duygulandım.
StClouD' Alıntı:
2 gun once sipariş vermiştim. Videoyu az once izledim.Sevdiğim kişinin beğeneceğinden şuphem yok.Birde kafe sahibini ikna edebilip o ordayken dev ekrandan izletebilsem cok hoş olacak.Ellerinize sağlık.
premiumsatis' Alıntı:
20 kişi + demo gitar + ateş ile video yaptırıldı Gercekten hoş olmuş, sevdiğim kişinin de beğeneceğine şuphem yok Cok teşekkurler.. Hayırlı işler..
april' Alıntı:
tebrik etmek gerekiyor beklediğimden daha ote guzel bir video oldu .
Kahraman' Alıntı:
Harika bi calışma yaptı arkadaşımız, teşekkurler.
Mezitli33' Alıntı:
bir adet alındı guzel calışma
turgutluweb' Alıntı:
video yaptırıldı gercekten cok guzel oldu. hızlı ve sorunsuz kolay gelsin
endoras' Alıntı:
Siparişimi anlaştığımız zamandan bile once teslim etti. Tam istediğim gibi hatta daha iyi olmuş. Bu işi gercekten severek yapan biri. Cok yardımcı oldu. Teşekurler
KemalArgon' Alıntı:
Siparişimi tam zamanında teslim etti, gayet guzel ve temiz tam istediğim gibi teşekkur ederim ellerinize sağlık.
DizZy' Alıntı:
arkadaş videoyu teslim etti, tam anlamıyla mukemmel bir iş cıkarmış.
herkese ısrarla tavsiye ederim. omur boyu kalacak bir hediye.
SacmaSapan' Alıntı:
video teslim alındı gayet hoş ve guzel oldu ellerine sağlık
amathus' Alıntı:
Bir adet video yaptirildi cok muhteşem oldu ellerinize sağlık teşekkurler On numara
imazy' Alıntı:
video elime ulaştı guzel olmuş tavsiye ederim.
iyi calışmalar.
Referanslar icin lutfen pm isteyin.
MSN : [email protected]
TELEFON : 0541 341 0 536
Telefon desteği 12:00 ile 22:00 arasında vermekteyim.