Arkadaşlar piyasada bulamayacağınız bir fiyattan Surmene Cakısı satışını başlatıyorum. Aynı Surmene Cakısı gibi Muhtar Cakmağını 1000 adete yakın sattım. İlanlarım coğu sitede mevcut şimdi "Surmene Cakısı" satışına başlıyorum. Kar marjı cok duşuktur. Hızlı şekilde en ucuz fiyatlardan satmayı her zaman sevmişimdir.

Dunyaca unlu bir cakı. Aynı isvec cakıları gibi. Hatta d&r da isvec cakılarının nasıl markalaştığını gormek icin fiyatlarına bakmanız yeterli 300dolara kadar cıkabiliyorlar.

Surmene cakıları el işciliği ile uretilirken artık seri uretimdeler. El işciliği ile uretilen cakılar ile seri uretim cakılar arasında pek bir fark yok. Hatta seri uretim daha kaliteli uretiyor diyebiliriz. El işciliği ile uretilenleri 250 liradan temin edebilirim.

Ayrıca cakının uzerindeki bıcaklara adınız ve uzun cumleler "her fontta" da yazılabilir. (+5tl)
Ornek:

Fiyat sadece 27,90tl

MSN:[email protected]

Odeme işbank, 1,4kur paypal, isteyene komisyon eklenerek sanalpazarda ilan acılır.
Urunler Surmeneli bir firma tarafından uretilmektedir.
Paslanmaz celiktir. Dış kısmı kaplama değildir kendi metalinin rengidir.

Dikkat: Urun yanlış kullanımında ceşitli yaralanmalar oluşabilir. Cocukların ellerine vermeyiniz keskin bir cakıdır.

Videoda tek elimle işi yaptığım icin zor kapanıyor yoksa acılması kapanması normal.
http://www.youtube.com/watch?v=7hhXVUpgV3w