Urunu vatanbilgisayardan aldım, elime bu ayın 16'sında ulaştı ve yeni bir urun aldığım icin bu elimde kaldı.3-4 gunluk urun, sadece 1 kere deneme amaclı actım kullandım..Alan kişiye;

Paket iceriği ;

Kurulum CD'si Hızlı Kurulum Kılavuzu ve Garanti Belgesi USB Uzatıcı Zyxel NWD-2205 Usb Adaptor Kutusu Yollanacaktır.Hic bir eksiği yoktur..

Ben 76 TL'ye aldım 55 TL'ye satıyorum.Odeme- İşbankası-ziraat bankası -Vakıfbank Dan yapılabilir.Kargo Alıcıya Ait'tir.İstenilen kargoya verilir.

Urun Ozelliği

- Kucuk boyut ve kullanışlı tasarım
- 802.11n desteği ile 300 Mbps* kablosuz veri transferi
- Soft Access Point mod desteği ile kablosuz internet paylaşımı
- WMM QoS ile coklu uygulama desteği
- Tek Tuş WPS ile kolay ve hızlı kablosuz şifreleme
- Yeşil Tasarım ile cevreye duyarlı, ustun enerji tasarrufu
Kompakt ve kullanışlı tasarım
Kompakt ve kullanışlı tasarımı ile NWD2105 kullanıcıya taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı sunuyor. Birden fazla yan yana USB girişi bulunan bilgisayarlarda kucuk boyutu birden fazla USB girişini işgal etmez, kolayca takılıp cıkarılabilir ve taşınabilir.

802.11n desteği ile 150Mbps* kablosuz veri transferi
NWD2105 geleneksel 802.11b/g standartlarından yaklaşık 3 kat daha fazla kablosuz veri aktarım hızı sunarken aynı zamanda bu standartlar ile geriye doğru uyumlu calışabilir.

Soft Access Point (Erişim Noktası) desteği
Soft AP desteği ile NWD2105 kullanıcılara anlık kablosuz ağ oluşturabilme fırsatını sunar. NWD2105'i bir modem uzerinden internete bağlı PC veya Notebook'a taktıktan sonra diğer kablosuz cihazlar ve kullanıcılar bu NWD2105 uzerinden internet erişimine sahip olabilirler.

WMM QoS ile coklu uygulama
WMM QoS sertifikalı NWD2205 ses ve video stream gibi zaman duyarlı hassas uygulamaları kablosuz iletmek icin mukemmel bir cozumdur. Kullanıcının oncelik verdiği hassas uygulamaları veri trafiğinde onceliklendirerek kablosuz veri transferinde herhangi bir gecikme veya kopma yaşanmasını engeller. NWD2205 ile internet uzerinde multimedya iceriğe daha hızlı ve verimli erişebilirsiniz.

Tek tuş WPS butonu ile kolay guvenlik yapılandırması
Guvenli bir kablosuz ağ kurmak artık cok daha kolay. WPS (Wi-Fi Protected Setup) ile detaylı bircok ayar icerisinde kaybolmak yerine tek tuş kullanarak kablosuz ağınızı en guvenli şifreleme metodlarını kullanarak guvenli hale getirebilmek mumkun.

Yeşil tasarım ile cevre duyarlı, ustun enerji tasarrufu
ZyXEL NWD2205 sadece tak ve kullan destekli kablosuz bir alıcı değil aynı zamanda yeşil tasarım urunu olarak cevre duyarlı bir cozumdur. NWD2205 cıkış gucunu bağlanılan cihaza olan mesafeyi algılayarak en uygun seviyeye getirir, boylece en verimli şekilde guc kullanımı sağlanmış olur. Eğer ağ uzerinde bir trafik algılanmazsa NWD2205 guc tasarruf moduna gecerek fazladan guc tuketiminin onune gecer.

*Kablosuz veri transfer hızı teorik olarak 300 Mbps'dır. Gercek veri transfer hızı kablosuz ağ ortamına ve cevre şartlarına gore değişiklik gosterebilir.