Satışa başlamış olduğum ve yaklaşık bir aydır guzel tepkiler alarak devam ettirdiğim nike Sweatshirt satışlarımla ilgili hep benzer sorular geldiği icin bu sorulara genel cevap icin buraya konu acmayı uygun Buldum
Urunleriniz orjinal mi ? : Evet Urunlerim Kesinlikle Orjinaldir. Ve urunlerimde Nike firmasının orjinal etiketi vardır sadece etiket uzerinde bir kesik vardır bu da urunler ihrac fazlası ve gumrukte takılan urunler olduğu icin mağazalarda satışını engellemek icin gumruk mudurluğunde yada ihrac fazlası olarak donduğun de goruştuğum uretim yerlerinde kesilmektedir.
Urunleri Yeşim Tekstil den mi alıyorsunuz ? : Aslında bu soruyu yanıtlamayı hic bir zaman istemiyorum cunku nereden aldığım yada genel olarak satıcıların aldığı urunleri nereden aldığını soylemesi mecburi değildir. Ancak yinede şuphelenmemeniz icin bu konu uzerinde de durmak istiyorum Ben Senelerdir.Gemlik Serbest bolgede ve izmir ve istanbul gumruk mudurluklerinde calışan arkadaşlarım var işim gereği bu kişilerle hep icli dışlı bir hayat geciriyorum Ben bir holding bunyesinde bilgi işlem departmanında calışmaktayım Ve firmamız yurt dışına ihrac ettiği urunler bulunmaktadır bu yuzden gumruklerle hep ihracat bolumumuzun işleri oluyor.Bende onların vasıtası ile bu kişilerle tanışıyorum yurt dışından gonderilmiş yada yurt dışına gonderilecek olan urunlerde gumruğe takılan bazı urunleri bedel veya bedeller (para) karşılığında satın alıp urunlerimi GG uzerinden pazarlıyorum yine aynı şekilde nike urunleri araştırırken calışmakta olduğum firmamda konfeksiyon fabrikası da bulunmaktadır burada ki arkadaşlarımla olan ilişki mi kullanarak da bursa istanbul ve afyonda ki nike fabrikalarının uretim mağazalarına girip biesseci atomik tekstil vs.. ve diğer fabrikalardan urunleri alıp yine GG uzerinden pazarlıyorum.Bu yuzden urunlerin orjinalliğinden kesinlikle emin olabilirsiniz.forum donanim haber de ki kullanıcılarında bundan faydalanması icin buradan satışa başladım şimdiden 4-5 arkadaşla alışverişe başladık Hepsi de gayet iyiniyetli insanlar.Bu kadar uzun tutmamın sebebi konuyla iligli aklınızda tekbir soru kalmasın diyedir.
Birde bununla ilgili de şunu soylemek isterim sanıyormusunuz ki yeşime ole elini kolunu sallayan girebiliyor . Komik olmayın der gulerim Cunku oradan urun alabilmeniz icin fabrika ici mağazasından orada calışmanız şart ikinci engel ise iceriye girdiğinzide sadece 5 urun alabiliyorsunuz daha fazlası yasak oysa ben haftada 80 85 urun alıyorum bunların hepsini de zaman icinde satıyorum.Oyle basit sanmayın lutfen bazı işleri....
Urunlerde defo varmıdır ?: Hic bir urunumde defo yoktur ancak bu değildir ki asla cıkmayacak bazen defolu urunler gelebiliyor insanlık hali gozunden kacıran gibi bende gozumden kacırabiliyorum neyse ancak boyle bir sorunda Kargo alan kişiy ait olmak uzere urunu yenisiyle değiştiriyorum (15 gun icerisinde ).Bu gune kadar sadece iki kişiyle defo sorununda karşılaştım gitti gidiyordaki kullanıcı adı : mailakt dilerseniz nike-gym i bir sorun (urun defolu gitmişti bende hic problem etmeden urunu bana geri yollamasını soyledim ve gectiğimiz gun yeni getirttiğim urunle değiştirdim salı yada carşamba gunude urun elinde olacak )kendisi istanbulda uni de okuyan bir arkadaş yine yanlış giden bir urun hakkında problem yaşamıştım antalyalı bi abim serkan abiye gonderdiğim urun defo sorunu değil ama boyutlarda bir problem yaşamıştık urun m beden di ama o L beden sanıp almış neyse bende hemen urunu yeniden listemeye koyuyorum yeni satılan kişiye gonderirsiniz dedim Urunu başka bir arkadaşa sattım istanbuldan bi unili arkadaşa yeni aldığım urunu de L beden olarak serkan abiye godnerdim .Hizmet benim icin en onemli olgudur.Asla mağdur kalmassınız cunku bu işi severek yapıyorum bundan emin olabilirsiniz.ayrıca kargo yu gonderirken kişisel bilgilerimi gondererek alışveriş yapıyorum herhangi bir paravan firma falan yok
Bu işte ki amacınız nedir ? ikinci bir titan olmak desem dişlerini gosterecek hemen karalama yapacak insanların cok olduğunu bana gelen bazı mesaj sahiplerinden oturu hissedebiliyorum (ahada şimdi bunu alt ettik diyeceklerdir kesin ) Neyse amacım asla boyle birşey değil Herkesin kaliteyi (senelerdir arayıp bulduğum yolları kullanarak pazarlık ve bilgi beceri sayesinde uygun fiyata aldığım kalite urunleri kaliteli insanlara uygun fiyatlarda satmaktır.İyi hizmet muşteri memnuniyeti işin diğer onemli kısımlarındandır.
Size nasıl guvenip urun alacağım ? ben bundan onceki tum urun alım satımlarımı GG uzerinden yapıyordum ama bildiğiniz gibi GG de urun listelemek hem pahalı (katalog ve vitrin ozelliklerini kullanarak satış yapıyorum listeleme başına 35 kuruş ile1,5 lira arasında para oduyorum + satılan her urunumden %10 kesiliyor bu yuzden artık urunlerimi sahibinden.com uzerinden yapmaya karar verdim (sahibinden.com da listeleme bedava satılan urunden de % 7 kesiliyor en azından aynı guvenlikte ve daha ucuz bir aracı diye duşunuyorum artık) Sahbinden.com dada aynı (Guvenli E-Ticaret ) modulu vardır.(nedir bu guvenli Eticaret diyorsanız tıklayın oğrenin ) Urun sahibinden.com un hesabına yapılır.urunu kargoalrım kargo elinzie ulaşır urunu onaylarsınız benim param sahibinden.com dan benim hesabıma aktarılır.(yada GG uyesi olan arkadaşlar varsa oradanda aynı işlemler yapılabilir.) GG deki yorumlarıma da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu kadar konuşmadan sonra Herkese Hayırlı Alışverişler diyorum.Kaliteyi ucuza giymek en uygun fiyatlarda satın almak icin beni ve dukkanımı takip edin :
Dukkanım sayfası : http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=505281