oncelikle Merhabalar. Sizlere ilk urunum olan guneş gulunu tanıtayım ( Drosera Capensis)
guneş gulu guzel ve uzun tuylu yapraklarıyla sinek, kelebek gibi kucuk hayvanlarla beslenen etobur bir bitkidir. Tuylerinin ucundaki ciy taneleri guneşte parlayarak cok guzel bir goruntu verir. Ayrıcada sinek yaprağa yapıştığında 1 gun icerisinde yaprak kendiliğinden kıvrılarak sineği kavrayıp yemeye başlar. Cimlendirmesi ve buyutmesi kolaydır. Saf su veya yağmur suyu ile sulanır. Gec buyur.
Sizde guneş gulu sahibi olmak isterseniz:
50 drosera capensis tohumu + kare saksı + ozel baltık torfu (ozel bir toprak ceşidi) = 15 TL
eğer canlı ve uygun bir fiyattan sahip olmak isterseniz 3-4 cm lik drosera capensislerimiz bulunmaktadır:
tanesi kampanya dolayısı ile 10 TL dir.
Mini isterseniz:
Tanesi 7 TL
elimde yetişkinlerde bulunmaktadır. 30 a veririm, cektiğim fotoğraflarını bulamadım yetişkinlerin
---------------------------------------------------------------------
Diğer etobur bitkimiz ise sinekkapan dır. Coğu yerde gormuşsunuzdur. Ozel bir kapana sahiptir. Saniyenin de altında kapanan yaprağıyla sineği icinde hapseder. Evet bu bitkinin kapanları hareket ediyor! Hemde elimizle yakalayamadığımız sineği kapanında hapsedecek kadar. Buyutmesi ve cimlenmesi kolaydır. Saf su ile sulanır. Gec buyur
Bu bitkiye sahip olmak isterseniz:
5 Tohum + saksı + ozel torf : 15 TL
eğer canlı olarak isterseniz elimizde yetişkin, 3 yaşında bitkiler bulunmaktadır:
Tanesi 30 TL
-------------------------------
evet işte bitkilerim Oldukca nadir ve ozel bitkilerdir. Odeme olarak işbankası ve yapıkredi kabul ediyorum. Kargo alıcıya aittir. Guvenli bir şekilde kargolanır, ayrıcada icine yetiştirme ve bakım klavuzu konulacaktır. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Saf su olayını kafanıza takmayın. Yağmurlu bir gunde temiz bir oluğun altında 8 lt lik 2 kabı dolduruyorum. bana bir iki ay yetiyor. 2-3 bitkiniz varsa oldukca bir sure yetecektir. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz