Urun Acıklaması:
Bebeğinizin ağlamasından ne istediğini soyleyen mucize cihaz.
Ozellikler:
* Whycry Mini, bebeğinizin ağlama şiddetini, ağlama frekansını, takip ettiği deseni ve ağlama sırasındaki nefes aralıklarını analiz ederek, uzerindeki gorsel renkli ışıklar yardımı ile size bildirir.
* Bebeğin ağlama nedeni 5 ana kategoriye indirgenmiştir: Gerginim, acıktım, huzursuzum, sıkıldım, uykum var.
* Bilimsel araştırmalar sonucunda %98 oranında kanıtlanmış guvenilirliği ile bebeğinizi anlamınızı kolaylaştırır.
* Ağlamalarına tutarlı şekilde zamanında cevap verilerek, rahatlaması sağlanan bebekler; ilerleyen zamanlarda daha az ağlayan, daha mutlu, uyumlu ve daha kolay sakinleştirilebilen cocuklar olmaktadırlar.
* Bu nedenle Whycry ozellikle yeni anne-babalara verilecek en guzel hediyedir.
* Uzun omurlu, değiştirilebilir pil ile calışmaktadır.
Acıklama:
* İspanyol bir baba tarafından geliştirilmiş, İspanyol patentli bir cihazdır.
* Cihazın arkasında da belirtildiği gibi; bebeğinizin kilosuna gore yeterli mesafede bulundurulması onemlidir.
* Herhangi bir manyetik etkiye sahip değildir.
Bebek ağlaması neden onemlidir?
Bebeğin beyin gelişiminde hayatının ilk ayları oldukca onemlidir.Kendisini ifade edebilen ve ilgi gosterilen bebekler;
* Normal şartlarda yetiştirilen bebeklere oranla %10 daha zeki ,
* İlgilenilmeyen veya anlaşılamayan bebeklere oranla %25 daha iyi geliştikleri gozlenmiştir.
Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış teknoloji:
WhyCry değişik ulkelerden pek cok doktor tarafından test edilmiş ve ceşitli kurumlar tarafından sertifikalandırılmıştır.
* General of Catolonia Hastanesi, Barselona, İspanya
* Catholic St. Mary Hastanesi, Seul, Kore
* Angeles Del Pedregal Hastanesi, Meksika DF
Bebek ağlamasının karakteristikleri:
Her ağlama, kendine ozgu frekans, enerji seviyesi, şiddet gibi olculebilir değerler taşır.
Cihazın Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=71nlBA-w2V4
Cihazın Tanıtım Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=qFXd5tDqtf4&NR=1
Cihazın Fiyatı : 110 TL. (Kargo Dahil) Pm ile sipariş verebilirsiniz. Kredi Kartı İle Almak İcin Tıklayınız.
NOT: Elimizde bu cihazdan 250 adet bulunmakta. Toplu alım yapıp satışını kendisi yapmak isteyen arkadaşlar lutfen adet belirtsin ona gore toptan fiyatını verelim.
Yeni doğum yapmış bir akrabanıza yada arkadaşına goturebileceğiniz en guzel hediye.
Girişimci arkadaşlar icin cok ideal bir urundur.
Kalan STOK : 240 adet