Urun Tanımı:2. El bazı PArcalarının Garantisi Dezam Etmektedir.
Urun Adı:2.El Bilgisayar
Urun Ozellikleri:
3.02 Ghz İntel P4 Lga 775 Ht İşlemci,1024Mb Hi Level DDr-2 667 Ram,256 Mb GeForce 6200 Turbo PcEx 16 E.Kartı Dvi+Analog Cıkış,120+160 Gb Samsung Sata2 Hdd(Mp3,Film Ve Proğram Arşivleri Var),19" Hyundai x91w WideScreen Siyah Lcd Monitor,SkyStar 2 Dijital Tv Kartı,Gigabyte GA-8VT880 Pro Anakart(4 ram Yuvası 2 si Ddr,Diğer 2 si Ddr 2 Ramleri Calıştırıyor,3 Ad pci,1 Agp,1 pcex 16,6 Usb,5+1 Ses Cıkış,Ethernet,),Lg 16x dl Siyah DvD-Rw,Feel Hurricane 2 Siyah Kasa(Netten Araştırın Lutfen),Hop+Mikrofon+A4 Tech Mouse+MM Klavye+Olivetti Web Cam+KeySmart UPS+Hava Kompresoru+Usb Bluetooth
Urun Fiyatı:900 ytl
Odeme Şekli :peşin banka havalesi
Satışın Yapıldığı Şehir:Ankara
Satıcının Eklemek istediği notlar:Sistem Cok Temiz ve Stabildir.parcaları Tek tek kendim topladım ve ozellikle sectim.Hemen hemen hepsinin kitapcıkları faturaları vs kablo aksesuarları duruyor.Yaklaşık 1,5 yıllık zaman icerisinde tum parcaları upgrade ettim.Bu nedenle Monitor ve sanırım diğer bir kac parcalardan da garantisi devam etmekte olan var.Kasanın ve Monitorun Orj. Kutularıda Dahil.İsteyen arkadaşlar pm atsınlar urunun fotolarını gosterebilirim.2 Ad. Laptobum var ve biraz paray sıkışığı msatma nedenim bu.Aksi Takdirde Satılabilecek Bir Cihaz Değil.