Golge; Aşk Her Zaman Yarım Kalır diyor
Ulkemizde yetişmiş başarılı radyo programcıları arasında adı gecen, sadece radyo programları değil aynı zamanda bircok ilde yaptığı sahne gosterileri ve konserlerle de adından sıklıkla bahsettiren Talha Bora OGE nam-ı diğer GOLGEnin yeni kitabı Aşk Her zaman Yarım Kalır raflarda yerini aldı.
Kitabın yanı sıra Talha Bora OGEnin sevenlerine bir surprizi daha var. 9 şiirini okuduğu yeni şiir ve muzik albumu de yeni kitabı Aşk Her zaman Yarım Kalır ın aynı adıyla yine Atlas Yapım'dan sevenleriyle buluşacak. Ona gore Aşk; otede tamama erecek bir duygu, bu nedenle yarım kalmış, kalıyor ve her alanda yarım kalmaya mahkûm!... Golgenin bu son kitabı; şiirin her şeklini barındıran kapsamlı bir eser
Hece olcusu de var, serbest vezin de ve rubailerini de okumak mumkun bu kitabında Şairin Talha Bora Oge nin, amacını soranlara cevabı şoyle; Şiir bende aşktı, ama Ulkemizde Başbakan okul kitaplarında da yer alan bir şiir okudu diye hapse girince o gun tutkuya donuştu diyor ve ekliyor şiiri daha fazla sevmeli ve sevdirmeliyim nasıl bir zulum yapıldığı daha net anlaşılsın diye !...
Prof. Dr. Osman Ozsoy, Talha Bora OGEnin yeni kitabı icin şu cumleleri ifade etti:
Talha Bora Oge Bey'in şiir kitabını elime aldığımda, daha ilk başta kitabın adına vuruldum... AŞK Her Zaman Yarım Kalır... Aslında bu tespit, bircok insanın başkası ile paylaşmaktan bile cekindiği ve ic dunyasında derinden yaşadığı gercek hikÂyenin adıdır...
Kitabın sayfaları arasına daldığınızda, satır satır, ilmek ilmek dokunduğunu goruyorsunuz bu duşuncelerin. Belki bir başka yalın gercek var ki, sevgililer kavuşsa da coğu defa aşklar yine yarımdır...
Kim bilir belki de aşk, gercekte ne aradığını bilmeden ulaşılmazlığa yol almaya calışmaktır. Talha Bora Oge kitapta yer alan "Bir varmış bir yokmuş" şiirinde şoyle anlatır bu durumu; "Şimdi anlıyorum, masalmış demek ki tum yaşananlar." Hayata dair masalımsı bir tat icin, "AŞK Her Zaman Yarım Kalır..." kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.
Yazar:Talha Bora Oge
Sayfa Sayısı: 368
Dili: Turkce
Yayınevi : Atlas Yayıncılık
Link Aşağıdadır
Aşk Her Zaman Yarım Kalır