Merhabalar,

Fiyat: 35 TL (Pazarlık payı yoktur)
Samsung i9100 Galaxy S II Gorunmez + Cizilmez Kılıf + Garanti - 35 TL (Normal Fiyatı 50 TL)

Satmamdaki Sebeb
URUNU TELEFON ALMADAN ALDIM. DAHA SONRA SAMSUNG GALAXY S2 ALAMADIM. ONUN İCİN SATIYORUM. URUN SIFIRDIR. EL DAHİ DEĞMEMİŞ. TELEFONU ALSAYDIM BU MUKEMMEL KORUYUCUYU SATMAZDIM.

Teknik Ozellikler - Genel Ozellikler
Clear - Coat ( Samsung i9100 SII + Cizilmez Kılıf + Omur Boyu Garanti )
Clear-Coat yuksek teknoloji urunu olan incecik bir polymer tabaka olan cizilmeyi ve darbeyi onleyici şeffaf filmdir. Yuksek olasılıkla bu urunun, Amerikan Ordusu tarafından geliştirilen ve col operasyonlarında, helikopterlerin pervanelerinin cizilmesini onleme amacıyla dizayn edilmiş olduğunu bircoğumuz duymuştur. Biz bu bilginin, musterilerimizin gunluk kullanımda hayatını cok değiştirmeyeceğini duşunduğumuz icin binlerce test yaptık ve bu muhteşem filmi en kullanılabilir hale getirmek icin işledik. Bunun sonucunda dunya uzerindeki En INCE,En GORUNMEZ,En DAYANIKLI ve En KOLAY UYGULANABILIR polyuretan film olan Clear-Coat 'ı yarattık!

Biz urunumuze o kadar guveniyoruz ki musterilerimize CIFT GARANTI sunuyoruz.

Garanti ediyoruz ki Clear-Coat cihazınızın cizilmesini engelleyecektir ve de uzun yıllar boyu cihazınıza yapısık kalacaktır. Bu hususta Clear-Coat OMUR BOYU birebir değisim garantilidir.

Yine garanti ediyoruz ki urunumuz, rakipleri arasında uygulaması EN KOLAY olanıdır! Buna o kadar guveniyoruz ki hicbir rakipte BULUNMAYAN, uygulama hatalarından dolayı doğan muşteri memnuniyetini bozacak durumlara karşı da birebir değişim garantisi veriyoruz. Artık uygulama sırasında strese girmeye, kan ter icinde kalmaya da boylelikle SON!

CLEAR-COAT 'u rakiplerinden ayıran ozellikleri:
Piyasadaki tum poliuretan filmler arasında en purussuz yuzeye sahip olandır. Diğer rakiplerdeki gibi ekranda DALGALI YUZEY KESINLIKLE GORULMEZ
Tum rakiplerinden daha gorunmezdir. Inceliği ve transparanlığı sayesinde gozle anlaşılması neredeyse imkansızdır.
Cihazınızın gorunumunu ve tum rakiplerimizin kacırdığı DOKUNMA hissini kesinlikle etkilemez. Cihazınızın ekranına dokunduğunuzda cam yuzeyi hissedersiniz, adi bir yapışkan folyo hissini değil.
Uygulaması en kolay olan urun Clear-Coat! Uygulama sırasında yapacağınız en ufak hata, diğer urunlerdeki gibi toz/kir yapışmasına yol acarak tum urunu cope atmanıza yol acmaz. Tekrar tekrar uygulamaya imkan verir. Tek dikkat etmeniz gereken filmi cok cekerek esnetmemektir. Buna dikkat ederek istediğiniz kadar filmi hizalayarak en mukemmel sonuca ulaşabilirsiniz.
Clear-Coat pakedi daha elinize aldığınızda kalitesini hissettirmeye başlar. Filmi bulunduğu kağıttan cıkartırken, urunu uygularken, ve kullanırken kalitesini anlayacağınıza eminiz!
Clear-Coat ozel yuzeyi sayesinde cihazınızın dokunmatik ekranını kolayca kullanmanıza izin verir. Rakip urunlerdeki gibi kullanımı kısıtlayan yapışkan bir ekran filmi yuzeyi olmaması sayesinde, gunluk hayatta cihazınızı rahatca kontrol edebilirsiniz. Internette gezinirken, resimlerinize bakarken,oyun oynarken cihazınızın purussuz ekran yuzeyinin keyfine varabileceksiniz
Clear-Coat cihazınızın uzerindeki halihazırda olusmus cizikleri(kılcal ve orta derecede cizikleri tamamen, derin cizikleri ise buyuk olcude) sahip oldugu nano-memory teknolojisiyle doldurarak gorunmelerini engeller. Hicbir zaman cok gec degildir, neden olusmus cizikleri kapatıp yenilerinin olusmasını da engellemek icin Clear-Coat kullanabilirsiniz.

Kullanımı:

Resimler: