Merhaba Arkadaşlar,
Muhtemelen inceleyeceğim bu siteden haberdarsınızdır ama yine de bu site hakkında sizlere kendi alış veriş tecrubelerimi paylaşmak istedim. Rehber niteliğinde bir yazı olacak ve bilmeniz gereken her konuya değinmeye gayret edeceğim. Sorularınız olursa konu altında paylaşabilirsiniz, elimden geldiğince hepsini yanıtlamaya calışacağım.
Bu populerliği kazanmış olmasının en buyuk sebeplerinden başlıcaları, elbette oncelikle guvenilir, hızlı ve tartışmasız en ucuz, ustelik tum dunyaya "shipping free" yani ucretsiz kargo hizmeti sunan bir online alış veriş sitesi olması. Ucuz dedik ama uyelik indirimi ve kupon kodları ile aslında daha bile ucuzlar!
Şimdiye kadar yerli ve yabancı cok sayıda siteden alış verişim oldu ama hic biri Buyincoins alış verişlerim kadar sorunsuz değillerdi. Daha once kargomun kaybolduğu da oldu, gumrukte kaldığı da. Bozuk urun geldiği de oldu, ne yazık ki dolandırılığım da! Neyse ki şimdiye kadar bu siteden yaptığım hic bir alış verimde bu sorunlarla karşılaşmadım. Hem kargo bedava, hem adresinize teslim, hem takip kodu var, hem odediğiniz para paypal ile guvende, hem de hızlı bir muşteri hizmetleri var, hatta yakın zamanda Turkce sayfalarını da actılar. Sitenin kampanya, promosyon ve indirimlerini takip etmenizi tavsiye ederim, beğenmekten zarar gelmez
Biraz daha detaya inecek olursak, sitede giyimden aksesuara, elektronikten hediyeye, telefondan tablete, oyuncaktan yedek parcaya kadar neredeyse aradığınız her tur urune ulaşmanız mumkun.
Alışverişlerimizi gercekleştirebilmek icin oncelikle bir PayPal hesabı sahibi olmalı ve bu hesabımıza bir kredi kartı eklemeliyiz. PayPal'in sitesi zaten Turkce, adım adım bu işlemi gercekleştirmek sadece bir kac dakikanızı alacaktır; www.paypal.com.tr
"Neden PayPal kullanmalıyız?" sorunuzun cevabı ise, odediğiniz paranın guvenliğini PayPal'ın sağlıyor oluşu. Şahsen Paypal kullanmayan sitelerden alışveriş yapmayı kesinlikle reddediyorum! Bence sonradan uzulmemek icin yurtdışı alışverişlerinizde siz de oyle yapmalısınız!
Sitenin fiyatları kesinlikle rakipsiz! Siz de kıyaslayın, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Orneğin bir dealextreme'de bulacağınız aynı urun burada yarı
fiyatına satılıyor. Ustelik adamlar hem ilgisiz hem de yavaşlar! Sorduğunuz soruya bir hafta yanıt gelmiyor vs... Karşılaştırın abartıyor muyum gorun! Bu rakipsiz fiyatlara bir de ek indirimler bindi mi insanın inanın butun siteyi alası geliyor tek seferde
Ayrıca alış veriş sepetinize eklediğiniz her urun icin ek indirimler alıyorsunuz. 20$ uzeri alış veriş yaparsanız surpriz hediyeleri var. Ustelik siparişiniz kargolanmaya hazır olduğunda kargoya verecekleri paketin resmini goruntuleyebiliyorsunuz. Yani elinize gececek paketi bir kac gun icinde goruyorsunuz. Hic bir sitede olmayan hoş bir ozellik bence...
Kargolama ucretsiz, bu da demek oluyor ki aldığınız her urun kapınıza kadar ucretsiz olarak ulaştırılıyor. 30$ uzeri alış verişlerinizde takip kodu ucretsiz ya da altındaki siparişleriniz icin 1.9$ odeyerek satın alabiliyorsunuz. Bu şekilde kargonuzun postada kaybolma ya da calınmasının onune gectiğiniz gibi, her an kargonuzu online olarak da izleme imkanına sahip oluyorsunuz.
En cok merak edilen ve korkulan konu da paketinizin gumruğe takılması ihtimali! Ama rahat olun! Oyle bir ihtimal dahi yok! Cinli dostlarımız o kadar iyi cozmuşler ki bizi, her şey kitabına uygun geliyor. Tablet, telefon aklınıza ne gelirse sorunsuz olarak kapınıza kadar getiriyorlar. Denemesi bedava, tablet de aldım yuzlerce dolar alış veriş de yaptım, tek pakette 50 urun aldığım da oldu, arkadaşa da telefon getirdik ve en ufak sorun yaşamadık. Kargoların postaya verildikten sonra elinize ulasması ortalama 2 hafta, yogunluga baglı olarak bir kac gun erken ya da daha gec olabilir. Siz de bu siteden alış veriş yapan arkadaşlarınıza sorup, yazdıklarımdan emin olabilirsiniz!
Aldığım urunlerden bir kac tanesini paylaşayım, cunku herkes şimdiden ne alsak diye merak etmeye başlamıştır bile. Sitede 1 liradan 1000 liraya kadar urun var. Hatta isterseniz urunleri TL şeklinde de listeleyebilirsiniz. Once ihtiyacınız olan urunleri duşunun ve sitede aratın, daha sonra sepetinize ekleyin ve yeni urunler aramaya devam edin
Bitirmeden once son soz olarak; henuz Buyincoins ile tanışmadıysanız ya da ilk yurt dışı alış verişinizde gumrukte ve kargoda engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, Buyincoins'in kesinlikle en doğru secim olacağından emin olabilirsiniz. Ek indrimlerden haberdar olmak istr yada telefon tablet gibi daha masraflı urunler almaya karar verirseniz yine o.m. ile bana ulaşablir ve konu altındaki mesaj panelinden de sorularınızı iletebilirsiniz, elimden gelen yardımda bulunurum. Şimdiden hepinize keyifli alış verişler diliyorum, aman unutmayın sepetinizin nasıl birden cabucak dolduguna şaşıracaksınız
[/CENTER]