Oncelikle merhaba, urunler kesinlikle java vs dandik cihazlardan değildir, bizzat kendimiz hong kong da yaptırıyoruz orjinali ile birebirdir. İnternetten aldığınız replika cihazlar ile kesinlikle aynı değildir.
Samsung Galaxy S4 Teknik Ozellikleri
MTK-6589
Model-GT-I9500
işlemci
UNİVERSAL5410
Model
Quad-Core ARMv7 Processor
CPU frequency
250.0 ~ 1600.0 GHZ
RAM
2 gb ram
Android versionu
4.2.2
* 1.4Ghz 4Cekirdekli İşlemci
* 2GB Ram Paylaşımsız Tam performans
* 1080X1920 Ekran Cozunurluğu
* Grafik Kartı 3800* Sitede Tek
* 8MP Kamera Arka Kamera
* 5MP On Kamera (Goruntulu Goruşmeye Uygun)
* 2GB Dahili Hafıza
* Yukseltilebilir Hafıza
* Android 4.2.2 Guncellenebilir Versiyon
* Android Surum Yukseltme
* 19 Saat Şarj Suresİ
* USB DEN ŞARJ ETME OZELLİĞİ
* Birebir Kasa
* Super Amolet Ekran
* Kapastif Tene Duyarlı Ekran. Sadece Parmağınızla Calışır
* Flaş Player Desteği. İntenet Uzerinden Video İzleyebilme
* Wifi-Kablosuz İnternet Bağlantısı
* 3G- Hat Uzerinden İnternet Kullanabilme
* Sosyal Sitelere Giriş Yapabilme (Facebook-Twitter -Wiber - Tango- WhatsApp- WeChat)
* İstediğiniz Oyunu İndirip Donma Yapmadan Oyanayabilme
Gonderdiğimiz urunlerin tamamı teste tabi tutularak sorunsuz bir şekilde gonderilmektedir. Siz hattınızı takarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
KUTU İCERİĞİ
* Bir adet Galaxy S4 cep telefonu
* Bir adet batarya
* Bir adet şarj cihazı
* Bir adet kulaklık
KARGO SURESİ
Satın aldınız urun en erken 24 saat en gec 48 saat icerisinde teslim edilmektedir.
SIKCA SORULAN SORULAR
* Cihazda oyun uygulama vb. indirdim kasılma donma olur mu?
Kesinlikle Takılma veya donma yaşamazsınız. Cihazlarımız yuksek kaliteli cihazlardır. Akıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.
* Cihazı beğendim fakat internetten almaya karşıyım acıkcası. Genel urunde sorun yaşamaktan ve paramın boşa gitmesinden korkuyorum?
Biz her zaman muşterilerimizi duşunerek satış yapıyoruz. Oyle ki; Cihazı almak istediğinizda 3 secenek ile satın alabiliyorsunuz.
1) Forumda itraderimiz bellidir, kesinlikle sorun olmayacaktır.
2)Kapıda odemeli olarak almak; Urunu isim soyisim adres ve telefon bilgilerinizi vererek sipariş edebilirsiniz. Kargonuz siparişinizi verdiğiniz gun cıkar ve size takip numarası sms olarak gonderilir. Urun size geldiğinde kargo gorevlisine ucretini odeyip urunu teslim alabilirsiniz.
3)Urunu yerinde almak; Urunu gelip bakıp inceleyip deneyerek alabilirsiniz.
* Bu cihazlarda kapanma oluyomuş? Kapanırsa ne olacak peki?
Cihazlarımız kayıtlı ve tum hatlara acıktır. kapanmaya karşı omur boyu garantilidir.
* Ben internet uzerinden TV izliyorum ve film sitelerinden cok fazla film izliyorum. Zaten buyuk ekran tercihimde biraz bundan dolayı cihazı almayı duşunuyorum. Bu cihaz flaş destekliyor mu, film izleyebilir miyim? Takılma olur mu?
Cihaz flaş desteklemektedir. İstediğiniz film sitesinden film veya TV izleyebilirsiniz.
* Cihazı aldıktan sonra problem yaşar mıyız?
3 Gun birebir değişim sureniz vardır. Aldıktan sonra asla problem yaşamazsınız. Cunku cihazı gondermeden once itina ile tum testlerini yapıyor oyle gonderiyoruz, muşterimize hattını takıp sorunsuz bir şekilde kullanmak kalıyor.
* Telefon Cin malı mıdır?
Telefon Dubai ve hongkong da uretilmiştir.
* Gercekten Android mi?
Evet gercekten Android cihazdır. İcinde son surum Android vardır guncelleme yapabilirsiniz. Google Play'den yuzlerce oyun uygulama program indirebilirsiniz.
* Telefondan internete girebilir miyim?
Hem hat uzerinden hem wifi uzerinden internete girebilirsiniz. Video izleyebilir, indirme yapabilirsiniz. Ayrıca hat uzerinden internete bağlanıp telefonu modem olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede yanınızdaki arkadaşlarınızda sizin telefonunuzun internetinden yararlanabilirler.
* Telefonda 3G internet var mıdır? Goruntulu goruşme yapabilir miyim?
Telefon 3G ile internete bağlanabilir. 3G ozelliği sayesinde goruntulu goruşme yapabilirsiniz.
* Ekran Kapasitif midir?
Ekran Kafasitif amoled ekrandır parmak ve ten teması ile calışır.
İnsanların guvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=P_WSfUcn97Mhttp://www.youtube.com/watch?v=7zQLLcYLkZw&
Sipariş Hattı : 0536 577 35 21