ahmet mecit bardakta mısır arabası yapımını anlatı
19 Eylul 2014 Cumaduşunmekle zengin olunmaz ,adım atmakla olunur,cubukta patates,bardakta mısır arabası satarak
bardakta mısır arabaları

bardakta kumpir yapımına başlandı...kumpir bardağa girdi ? nasılmı ?
mısır tezgahı,nasıl yapılır ? nerelerde bulunur
bardakta mısır arabası
cubukta patatespamuk şeker makinası
popcorn makinası

kumpir bardağa girdi,inanmak zor ama insanlar iş deneyimini artırmak icin her yolu deniyor.....

biz size iş imkanı sunuyoruz ...nasılmı bu makaleyi oku,

millet simit arabası alıp simit satmaya calısıyor..ama zabıtadan kacıp araclarını kaptırmakta...bunu engelemek ve guzel şekilde para kazanmak zor değil...

bu yazımda insan isteyince neler yapılacağını anlatıyorum...bardak icine girmiyen kalmadı...

yakında bardağın icinde duş aldırırlar.....

şimdi gelelim asıl konumuza para kazanmak icin neler yapmalıyız.. şoyle bi duşunun ,bunu yapmak zor değil.

gunde 100 bardakta mısır sattığınızı duşunun 1 tl ucuz fiyata satarak aylık 9000 tl kazana biliyor insan ....şaka gibi..

şimdi az daha konuyu anlatayım..ben mısır arabası satın aldım ve sahilde dlaşarak ayda 3000 tl kazandım...

baktım iş iyi geliceğe iyi bakıyor...

cubukta patates arabası aldım, sahidee arabada mısır satarken, cubuka patates e satarak sahilde dukkan actım ,
sonra pamuk şeker makinası aldım, 1 kilo şekerde 100 tane uretime gecti tanesini 2.tl den satmaya başladım ve 200 tl kar etmiş oldum...

nasıl ki marketler zinciri varsa benimde 10 tane mısır arabası veya cubuk patates satış yaptım dukkanlarım var,,....

bu sadece istemekle başlar...

yakında marketler zincirlerini kurmaya başlıyacağım...

şimdi bu urunleri su aşağıda verdiğim adresten aldım..

adamlar dunyaya satmaya başlamış..

malezya,cin,kore,amerika,bulgaristan,fransa,almany a,rusya,ukranya, gibi gibi saymakla olan 45 ulkeye ihrac ediyorlarmışş
..yakında bende turkiye patentini satın almayı duşunuyorum...

şimdi bu yazıyı nedenle paylaşıyorum,sadece ben para kazanmak gibi bi hırsım yok...sizde kazansın,iş kurmak istiyen herkes kazansın....

merak ettiğiniz sorunnlar olrsa yanıtlıyabiliriz.

Hızla gelişen girişimcilik sektorunde adından sıkca soz ettiren mısır arabaları son yıllarda artan taleplerle beraber farklı konseptler geliştirmiş popcorn, cubukta patates, mısır patlatma makineleri gibi tuketicilerin ilgisi cekmiştir. AVMler, Standlar, Dukkanlar ile tuketicilerin beğenisine sunulan bu seyyar araclar yatırımcılarına ciddi gelir imkanı sağlamıştır. Turk halkının damak tadına gore hareket eden bu girişim lezzeti dunyaya acılarak bir cok ulkeye ihtalat saglamıştır.

Ozellikle hızla gelişmekte olan tatil beldelerinde sıkca gorebileceğiniz ve turistlerin oldukca ilgisini ceken bu seyyar lezzet dukkanları 7'den 70'e herkesin damak tadına uygun urunler sunmaktadır. Ulkemizin damak tadının da tanıtılmasında buyuk imkan saglayan mısır arabaları yatırımcısını mutlu etmeye devam ediyor....

Sizde iş ortağımız olabilirsiniz ....
Yapmanız gereken sadece

PAMUK ŞEKER MAKİNASI VE ARABALARI
KOCAN MISIR ARABASI
OZEL URETİM MODELLERİ
OSMANLI MACUNU ARABASI
KOZDE KESTANE ARABASI
KOZDE MISIR ARABASI
HOT DOG TESGAHLAR
MISIR KAZANLARI
CAY MAKİNALARI
SEMAVERLER ISITICILAR
SUT SAHLEP MAKİNALARI CORBALIKLAR
TOST MAKİNALARI

bardakta mısır nasılmı yapılır tıkla ve gor...
cubukta patates son gunlerde gozde işi, oturduğun yerde para kazanıyorsun...

urettiğimiz arabalardan birini satın alarak ,dukyanınızın onunde veya alışveriş merkezlerinde,ek gelir edlde adebilirsiniz....

Detaylı bilgi icin bizi arayınız..... mısır arabası nasıl yapılır bilgi icin bizi arayınız.....
www.goldmisir.com
0533 642 16 59