DİKKAT : URUNLERİMİZ DE KUTU HARİC KAĞIT KESİMLERİ YAZILARI OLSUN TAMAMEN EL YAPIMIDIR.VE KİŞİYE OZEL YAPILMAKTADIR.
Boş Kağıt + Kutu ve ya sadece Kutu siparişlerinde aynı gun kargo imkanı..
Urunleri toptan almak icin pm isteyiniz.
Sevgilime hediye almam lazım ne almalıyım cok az kaldı doğum gunune (Sevgililer gunu,Yıldonumu vs…)
Sevgilime hep kolye alıyorum bu sefer daha değişik olsun biraz emek olsun …
Diyenler duşunenler …
Tam yerindesiniz…
Bir kolye fiyatının yarısına hediye alın %50 kara girin ..Hem anlamlı olsun hem ucuz hem de kalıcı ve hep akılda kalsın..
Urunumuz Hakkında :
-Tamamen el yapımı.Kalp şeklinde kesilmiş kağıtlardan oluşmaktadır.Tam sevgilinizin icinde aşkınızı tekrar yaşatmak heyacanlandırmak icin super bir hediye
-Kutu şekli kalptir.İsteğe gore kare şeklinde yapılır.Ama guzel motif oluşturması icin kalp şeklindeki kutuları oneriyoruz.
-Kargolama yapılırken urun ozel kutuda gonderilmektedir.Herhangi bir zedelenme yada başka bir hasar olduğunda urunu geri iade edebilir urun elimize ulaştıktan bir gun sonrasına yeni kutu ile geri gonderilebilir.
İstekler :
-Benim soyleyeceğim sozler olabilir mi ? ( Evet olabilir.İsterseniz yazılacak yazıları soyleyin biz yazalım fiyat aynı kalsın. )
-İcine boş olarak min:5 max:15 boş kağıt atmaktayım.Eğer bu soylenmez ise 5 boş kağıt gonderiyorum.
Odeme yapıldıktan en gec 1 gun sonra kargoya veriyorum.
Ucretlendirmelerimiz ;
365 Adet Romantik Soz Kutusu 40 Tl
100 Adet Seni Seviyorum Cunku Kutusu 35 Tl
100 Dilde Doğum Gunun Kutlu Olsun Kutusu 33 Tl
100 Dilde Seni Seviyorum Kutusu 30 Tl
100 Kalpli Boş Kağıt Kutulu 22 Tl (Orta Boy Kutu)
365 Kalpli Boş Kağıt Kutulu 27 Tl (Buyuk Boy Kutu)
Sadece Kalpli Kağıt Satışları
100 Kağıt 7 Tl
365 Kağıt 12 Tl
Kalpli Kutu 15 Tl
URUN Resimlerimiz ;
Daha Fazlası icin ; Anlamlı,Surpriz Hediyeler
http://on.fb.me/YCc7iuhttp://on.fb.me/YCc7iu
Urunleri isterseniz GG uzerinden komisyonu size ait olarak satın alabilirsiniz.
Odeme Secenekleri :
İş Bankası - Nesine.com - Ptt havale - Vakıfbank
İletişim Bilgilerimiz
Cep Tel : 0534 445 18 93 (Bedirhan Karayiğit)
[email protected]