Merhaba zeki insanlar,

Herkese selamlarımı sunuyorum,bu sistemde oldukca yeniyim.Uyelik tarihim eskidir fakat işlerim nedeni ile pek zaman ayırıp buraya yoğunlaşamadım.

32 yaşındayım ve ben her zaman para kazanmak icin emek verenleri takdir etmişimdir,cok genc arkadaşlarımız bulunuyor burada ve bende bir zamanlar onların yaşında iken internet uzerinden ayda 4-5 bin lira gibi paralar kazanıyordum fakat bağlatılarımı koparmış ve yapmış olduğum cevreden oldukca uzakta kalmıştım.Her şeye en baştan başlamam icin ufak sermayelerim olmalı ve ben burada sizin tabirlerinizden oldukca uzağım bir cok bahsi gecen acıklamaları neredeyse google dan aratarak oğrenmeye calışıyorum.

Lafı fazla uzatmadan,makale yazarlığı yahut bunun gibi ilk planda basit işler arıyorum en azından konunun icinde oldukca zamanla bilgi sahibi olabileceğimi biliyorum.Bu tarz işleri olan arkadaşlarımız bana verebileceği bir iş ve yapabileceğim şeyler hakkında biraz bilgi verirse(ve bu bilgileri yaptığım işlerden alacağım paradan kesinti yaparak onlara geri odeyeceğim)sevinirim.

Yani iş arıyorum cunku internette uğraşabileceğim oldukca zamanım var,ilgilenip iş verebilecekler icin teşekkur ederim.

Elbette ki ilk adımları zor atabilen bir cocuk gibiyim,atağım ilk adımı bekliyorum.

ve ilk işimle beraber para mı aldım(dangersercan'a tşkler)