Herkese Merhaba. Kaliteli ve ozgun icerik hizmeti ile 3 yıldır makale yazmaktayım. Herhangi bir ekibim yoktur. Tek başıma hizmet vermekteyim. Bilgi almak istediğiniz soruların cevapları aşağıdadır, daha fazlası icin konu altına yazabilir ya da pm ile iletişime gecebilirsiniz. En kısa surede geri donuş yapılacaktır.
-Hangi konularda yazıyorum?
En başta Moda, Sağlık, Guzellik, Estetik, Dekorasyon, Film, Urun Tanıtımı, Diyet gibi bayan ağırlıklı konular, uzman olduğum ve en cok makale hizmeti verdiğim konulardır. Ancak onun dışında aklınıza gelebilecek hemen her konuda da makale yazımı yapıyorum. Nakliye, Toner Dolum, Teknoloji, Sosyal Medya, Oyunlar, Gezi, Mekan Tanıtımları, Tanıtım Yazıları aklıma gelenlerden sadece bazıları. Kısacası, ahlak kurallarına uygun olan hemen her konu icin iletişime gecebilirsiniz.
-Gunde kac makale yazıyorum?
Gunde 6000-7000 kelimeye kadar makale hizmeti verilmektedir. Bu da ortalama 200 kelimelik 30,35 makaleye tekabul ediyor. Yazdırmak istediğiniz makale sayısı ve kelime sayısına gore hesaplayabilirsiniz.
-Teslim Suresi Nedir?
60 TL'ye kadar olan siparişleriniz en gec 24 saat icinde teslim edilmektedir. Yuksek miktardaki siparişler icin, ozelden iletişime gecebilirsiniz.
-Makalelerin kalitesi nedir?
Bugune kadar binlerce makale yazımı yaptım. Ozellikle son 1 yıldır hemen her gun makale hizmetini surdurmekteyim. Makaleler, anlam butunluğu, dil bilgisi ve imla kuralları, Seo, okuyucu gibi tum olması gereken kurallar goz onunde bulundurularak yazılmaktadır.
-Hizmetler Nelerdir?
Makale yazımının yanında, ayrıca Wordpress siteler icin Editorluk de yapıyorum. Genellikle moda, sağlık, dekorasyon, guncel konulardaki siteleri tercih ediyorum.
-Makalelerin fiyatları ne kadar?
100+kelime makale: 1 :tl
150+kelime makale: 1,5 :tl
200+kelime makale: 2 :tl
250+kelime makale: 2.5 :tl
300+kelime makale: 3 :tl
ve katları şeklinde devam etmektedir. 1000+ ya da 2000+kelime makale hizmetleri de verilmektedir.
-Odeme yontemleri nelerdir?
Makalelerin odemelerini İş Bankası ve Ziraat Bankası hesabıma, ya da Garanti, Akbank gibi bankaların cep bank hizmetleri ile yapabilirsiniz. Şans oyunları ile odeme yapma ne yazık ki kalktığından, artık banka odemeleri tercih edilmektedir.
-Odemeler ne zaman yapılıyor?
Odemeler iş başında alınmaktadır. Bunun icin itrader puanımı ve aşağıda yer alan referanslarımın bir bolumunu inceleyebilirsiniz. İş başı odeme yapmak istemeyen kullanıcıların mesaj atmamasını rica ediyorum.
-Makalelerin ozgun mu yoksa ozgunleştirme mi? Herhangi bir kontrol sonrası sorun yaşanır mı?
Makaleler ozgun bir şekilde, benim elimden cıkmaktadır. Tecrubeli olmadığım konularda tabi ki araştırmalar yapılacaktır ancak makaleler kesinlikle ozgun ve hatasız olacaktır.
-Bana nasıl ulaşabilirsiniz?
Konu altına yazarsanız ya da pm gonderirseniz en kısa surede donuş yapılacaktır.