Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi sadece ozgun değil aynı zamanda dolgun icerikli makaleler yazıyorum. Yazdığım makalelerde SEO tekniklerine azami ozen gosterip, arzunuza gore icerik kalitesi belirliyorum. Makalelerin tumu ozgun olmakla beraber, dilerseniz uzun, kaliteli ve iceriği sağlam makaleler, dilerseniz de nispeten daha kısa yuzeysel bilgiler iceren makaleler yazabilirim. Makale yazarken yaptığım araştırmalardan buyuk keyif alıyorum. Bu yuzden her makaleden once guzel bir araştırma yapıp donanımımı sağlam hale getiriyorum. Sizin istediğiniz olcude de bu birikimi yazılarıma yansıtıyorum.

Hemen her konuda yazmakla beraber sinema, doğa, bilim, felsefe, siyaset, teknoloji alanlarında yazmaktan cok daha fazla keyif alıyorum.

Ucret konuya, makale kalitesine, kelime sayısına gore değişiklik gosterdiğinden ozel mesaj yoluyla ilgililerle konuşabiliriz. Ucretleri, anlaşma sağladıktan sonra PayPal, İş Bankası, Vakıfbank yoluyla temin ediyorum. Makaleleri belirttiğim surede teslim edemezsem ucreti iade ediyor aynı zamanda makaleyi de teslim ediyorum.

Siz de sitelerinizde arzu ettiğiniz şekilde makaleler gormek istiyorsanız burada yazmayı seven biri var
Ozel mesaj yoluyla ya da [email protected] adresinden maille ulaşabilirsiniz.