Arkadaşlar 1 TB ve 500 GB olmak uzere iki tane SATA HDD kullanıyorum. ikiside dahili olarak takılı. Fakat donma sorunları yaşıyorum. Yani PC tamamen kitleniyor. Lutfen artık yardımcı olun, cok uğraştım olmuyo... Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Herhangi bir dosyayı bir harddiskten diğerine kopyalarken yada taşırken donma oluyo. Bazen film izlerken yada oyun ornarkende aynısı oluyo. Nedeni nedir acaba. Sistem temizleme aracları dahil butun onerilen yontemleri denedim olmadı biraz garip gelicek ama yeni ekran kartı ve psu almıştım ondan sonra bu sorunlarla karşılaştım. Bide tabi işletim sistemim Windows XP Professional'di. Yardım icin şimdiden cok minnettar kalıcağımı soylemek isterim. Ekstra ucret talep edinilirse onuda karşılamaya razıyım. Ama lutfen şu soruna bi cozum...
System Info:
Intel Core 2 Duo 3.00 GHz CPU
2 GB DDR2 RAM (1-1 ayrı olarak)
nVIDIA GTX 260 AMP2! Ekran kartı
WD Caviar Black 1 TB SATA2 ve Seagate 500 GB HDD
700W CoolerMaster PSU
MSI MS-7383 Anakart