Makale Yazarları icin Altın Değerinde Oneriler!

Merhabalar, uzun suredir internetten yazı yazarak para kazanmaya calışan kişiler icin makale yazmamıştım. Forumlar arasında dolaşırken bir forumda makale yazarları ile ilgili bir alan gozume ilişti. Bende bu konuyla ilgili altın değerinde oneriler iceren guncel bir yazı yazayım istedim.

Coğunuzun da bildiği uzere internette yazı yazarak para kazanan kişilere ''makale yazarı'' denmektedir. Makale yazarları genel olarak bağımsız calışmaktadırlar. Ortalama 300-500 kelimelik herhangi bir konuda yazı hazırladıktan sonra bu yazıyı ya makale alan sitelere ya da ceşitli forumlarda siteleri icin makale isteyen kişilere satarlar. Buraya kadar verdiğimiz genel bilgilerden sonra makale yazarları icin onerilere gecebiliriz.

Şuan da en guncel fiyat aralığı 100 kelimede 1 TL'dir. Yani 500 kelimelik ozgun bir yazı yazdığınızda bir yazıdan (makaleden) 5 TL kazanmış oluyorsunuz. Bu bilgileri rastgele vermiyorum. İyinet webmaster forumunda ki guncel fiyatlardır. Aşağıdaki resmi incelemenizi tavsiye ederim.

Ekli dosyayı goruntule 6691Makale Yazarları icin Altın Değerinde Oneriler!-makaleyazarlariiyinet-jpg

Gelelim makalelerin yazımına; yazdığınız makaleler ozgun olmalı, yani kopya icerik olmamalıdır. Yazım hatası olmayan dilbilgisi kurallarına uygun yazılar yazmak gereklidir. İlgi alanlarınıza yakın konular daha cok uretken olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kendi sitenizde ya da bloğunuzda makaleleriniz icin etkili başlıklar kullanmanız ziyaretcilerinizin dikkatini cekecektir. ( web sitesi ya da bloğu olanlar) Aynı bilgi makalesini başkalarına satacak olanlar icin de gecerlidir.

Yazdığınız makaleler SEO' ya (Arama Motoru Optimizasyonu) uygun olmalıdır. İcinde konuyla alakalı anahtar kelimeler mutlaka olmalıdır. Anahtar kelimeler cok fazla sayıda kullanılmamalıdır. Anahtar kelimeler kalın punto ya da altı cizili olarak belirtilmelidir. Hedeflenen anahtar kelimeler %2 ile %5 arasında olmalıdır. Bu oran aşıldığında Google spam yapıldığını duşuneceğinden dolayı makalenin bulunduğu web siteyi sıralamadan duşurebilir. Yani diyelim ki Google da ilk sayfada 1. sırada olan bir site 9. sıraya ya da daha gerilere duşebilir.

Google' da ''anahtar kelime yoğunluğu olcumu'' şeklinde arama yaparsanız eğer, bir cok olcum sitesine ulaşarak yazdığınız makalenin anahtar kelime yoğunluğunu olcebilirsiniz.

Sağlık alanında ki makaleler yazılması zor ve en cok aranılan makaleler olduğu icin cok değerlidir. Sağlık uzerine yazılan makalelerin alıcısı mutlaka olacaktır. Bunun dışında moda, eğitim, tatil-seyehat, yemek tarifleri v.b. ile ilgili makaleler en cok tercih edilenlerdir. Yazdığınız makaleleri yazankazanir.com, makalemarketi.com, forum iyinet, r10.net ve wmaraci.com gibi sitelerde satışa cıkarabilirsiniz. ( Forum sitelerinin makale alımı & satışı bolumlerinde )

Kaynak: http://www.ekkazancyollari.com/inde...akaleyazarlariicinaltindegerindeoneriler.ht ml