Merhaba arkadaşlar,
Yeni acacağımız websitemiz icin bizimle birlikte yer alacak makale yazarı arkadaşlara ihtiyacım olacak.
Oncelikle biraz sistemimizden ve calışma şartlarımızdan bahsedelim.

Nasıl para kazanacaksınız?

*Oncelikle ucretler dilerseniz havale dilerseniz eft olarak banka hesaplarınıza yatırılacaktır.
*Diğer sistemlerden farklı olarak biz performansa yonelik ucretlendirme odediğimizden yazı başına değil hit başına odeme yapıyoruz. Ornek vermek gerekirse 1 adet yazı yazdınız bu yazı 500 tekil sayfa goruntulenmesi oldu ve bu yazınızdan 1tl kazanacaksınız. 50 yazınız olduğunu varsayalım ve 30 gun icerisinde her bir yazı 1000 tekil hite ulaştığında ay sonunda size 100tl odeme yapacağım.
*Konu başına ust odeme 10tl olacaktır. Diğer bir değişle 5000 tekil hit uzerine odeme yapılmayacaktır.
*Kategori olarak en az 20 kategori secilecek olacak şekilde ayarlanacak ve size bildirilecektir.

Benim sizden istediklerim
Oncelikle yazılarınız kesinlikle T.C yasalarına uygun olmalıdır.
Yazılarınız ozgun olmalıdır kendi duşuncelerinizi yansıtmalı ve yazıların tum sorumluluğunun size ait olduğunu unutmamalıyız.
Yazılarınız en ama en az 150 kelimelik olmalı ve benim istediğim kriterlere gore(seo) yazılmalıdır.
Yazılarınızın icerisinde en az 1 adet konu ile alakalı resim ve bir adet konu başlığı resmi yer almaktadır.
İmla kurallarına dikkat edilmelidir. Kelime sayısını tamamlamak icin ardaşık ve eş anlamlı ve devrik cumlelerden kacınılmalıdır.
Yazılarını icerik sağlayıcı (kontrollu onay)statusunde

hit getirme hususu
*Yazılarınızı sosyal medya(Facebook,twitter,google plus) araclarında paylaşarak hit getirebilirsiniz.
*Yazıları kesinlikle ***** ve hit sağlayıcı sitelerde paylaşmak kesinlikle yasaktır ve tespiti durumunda kazandıkları ile hesap durdurulur.

Ek olarak:
Yazarlığa kabul edilen arkadaşlar profil sayfalarını eksiksiz doldurmak zorundadırlar.
Hit sayısının takibi yazar arkadaşlarımızın sorumluluğundadır.
Site teknoloji ve oyun ağırlıklı site olup icerisinde bol bol genel bilgilere yer verilen bir site olacaktır.
Hit sayısınızı kontrol edebilmeniz icin google analytics kodu eklemesi veilecektir.

Sistemde şuda olsaydı iyi olurdu veya şuna ne gerek var dediğiniz ve aklınıza takılan birşey olursa [email protected] mail adresine sorularınızı bekliyorum.