AS MAKALE

Nasıl Calışır ?

Yonetim paneliniz yeni siparişler oluşturabileceğiniz, gecerli ve eski projelerinizi yonetebileceğiniz, iş akışı hakkında bilgi alabileceğiniz eşsiz bir sayfadır. İhtiyacınız olan her işlemi kolayca gercekleştirebilmenizi sağlar.

Sadece tek bir form doldurarak makale ihtiyacınız hakkında gereken tum bilgileri bize iletin, makale konusunu, sayısını, yazarınızı ve teslim tarihi gibi bilgileri burada belirlersiniz. Ardından siparişiniz doğrulanır ve işleme alınır.

Projeler sayfanızda makalelerinizin tamamlanma seviyelerini takip edebilir, size bırakılan bildirimlerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca hazırlanan tum makalelere buradan ulaşırsınız.

Kolaylıkla butce yonetimi yapabilmeniz icin hazırlanan sayfamızdan.Tum odeme gecmişinizi goruntuleyip analiz edebilir, bekleyen faturalarınızı analiz edebilirsiniz.

Yazarlık Ucretleri

Odeme Yontemleri

Mobil odeme aplikasyonlarımız kurulum aşamasında olduğu icin cok kısa bir sureliğine servis dışıdır, fakat odemelerinizi tum bankalardan havale ya da eft yoluyla yapabilir,Paypal ve PTT de kullanabilirsiniz.

Bir Onceki Konumuzdan Bazı Referanslar

Tam istediği gibi r10 da bu kadar kaliteli bir makale yazdırmadım daha once makaleler yazmak icin yazılmış sıradan makalelerden değil.Ozenerek ve doğru bilgi verme amacıyla yazılmış gercek makaleler.Cok teşekkurler hocam.
Bluecity
Genişletmek icin tıkla ...

10 Adet ozgun makale yazdırıldı, hızlı teslimat yapıldı. En onemlisi sorularınıza anında yanıt veriyor ve muşteri ile super ilgileniyor. Onlarca kişi ile calıştım, en sonunda sizi buldum. İnşallah calışmalarımız devam eder, teşekkurler
Fermayil

Arkadaşla calışıldı oldukca ilgili ve konulara hakim, tavsiye ederim. Calışmalarımız aylık olarak devam edecektir.

İstenilen makale sektor uzerine ve zor bir calışma olmasına rağmen eksiksiz olarak zamanında teslim edildi.
|Marjinal