Bilgisayar acılırken gelen yazı Win 7 Mavi Ekran Hatası Aldım [ Yardım ] 1gb ram ile windows 7 64 bit windows live movie maker yazı ekleme Lenovo G570 Laptop Mikrofon Sorunu!? Guvenlik Duvarı cannot find xeld1 in all drivers hatası Win7 DeepFreze Kurulu ama gozukmuyor Saat Tarih Değişmiyor ..r3plicem. sa herkeze iyi aksamlar format hakkında (wın7) buyuklerımden yardım ıstıyorum Win7 Home Basic Dil Değiştirme acil yardım Bu işletim sistemi oyun icin ideal mi? WİN 7 SETUP SORUNU yardım lutfen Win7 Mavi Ekran Hatası Format Atmak Hic Bu Kadar Kolay Olmamıştı pcye formattan sonra bir şey ler oldu ! Kablosuz Kamerayı laptopa bağlamak Lokal disk c Hard Diskten Kurtulan Resimler Gorunmuor WİN 7 AMD 4350 sorunu Easy Settings Bilgisayarımın acılışını değiştirdi tanımlamayan ağ (ağ yok) sorunu Windows 7 Kasması Normal Mi? cok acil bekliyorum format atcam Facebook'u acarken Donma sorunu Deep Freeze Lutfen yardım edin (( Biosa girme sorunu win 7 fare kare oldu Windows 7 Ekranda Benekler Ağdaki Değişimler program pencere pasifleşiyor yardım Yuz okuma programı Yardımcı Olursanız arkdaslar acil iceri bakın cok onemli ses sorunum var pcde Ekran Buyudu [Windows 7] Windows 7 Ultimate mi Windows 7 Home premium mu sizce hangisini kurayım ? W7 ses sorunu windows7 W7 formatı atarken problem Win7 Siyah ekran sorunu! Bandicam Ve Fraps Sorunu Yedekteki Resimler! ! Format atıcam w7 mi xp mi? windows 7 tam bir dert!!!!! Yedeklenen Dosya Yer Kaplar mı ? İnternette Video İzlerken donma Sorunu .. yardım cok acil arkadaşlar Siyah Ekran Sorunu! ACİL Siyah Ekran Sorunu! ACİL Arkadaşlar Cok acilll herkes baksın Window 7 ultimate W7 sitelerin kucuk olması Wifi - Fn tuşuyla ilgili yardım acil. caps lock ve laptop faresi kapatma arkadaslar hp dv6500 windows 7 ? Recovery programlarıyla formatlamak yardım lutfen DAEMON Tools Hatası!! Gorev Cubuğu Kapatma (Komple) Acil Herkes Baksın Ekran Bozuluyor sonra mavi ekran cıkıyor bi bakarmısınız beyler Sorun:Programlarda yazılar gozukmuyo ve bazi internet sitelerindede!!! Bu programın adı ne ? Windows 7turkce yapma AMD Grafik Hatası Taş Gibi Pc Oyunda Kasıyor sonar duzeliyor sonra bunu tekrarlıyor Mavi Ekran hatası Windows 7 Arkaplan Değiştirme Windows Sisteminizin Bilmediğiniz Ayarlamalarını Yapmak Mı istiyorsunuz? ( iceri) Sizce Windows 7 mi Yoksa Xp mi ? usbde (DOSYALAR) Kısayol Gorunuyor yokmu Bir yiğit 3.konu bu Program Acınca Birlikte Ac Hatası Duzeltme Win7 FLASH DİSK FORMAT SORUNU ? ( Yardımlarınızı Békliyorum ) Windows 7 Yukseltme Yardım Programın İcinde Format Deneme ? WİFİ USB adaptor ile ... Pc Kapanma Sorunu Format sorunu lutfen bakın yetkili ve bilgili arkadaşlar Laptop-masaustu Oyun oynayamıyorum video izliyemiyorum Windows 7 Gecersiz Disk Sorunu usb yi pc gormuyor ?? En iyisi gelsin bu illet programı silemez Resmi farklı kaydet dediğimde yeniden acıyor lutfen yardm : Wifi sorunum ( cıldırtıyor ) cd dvd yarım okuyor Windows 7 İE 10 Gorev Cubuğu dosyamı acmıyor !!! Sorunum var acil bi bakın arkadaşlar !!!! Format Atarken "Disk Buraya Kurulamaz" Hatası ? Windows 7 Hertz Ayarı Acilllll Laptopumun klavyesi acılışta ekran kararması İnternetten izlediğim videolar donuyor Sisteme bağlı bir aygıt calışmıyor. FreeDos sistemi nasıl win 7 yapabilirim? System32'de Dosya Değiştiremiyorum !.. Catalyst Control Center YOK modem konusunda yardım Sık kullanılanlar Mavi ekran sorunu pc yardım laptopuma değişik bir tema yuklemek istiyorum bana tavsiye edeceğiniz bir tema varmı Windows 7 Ses Problemi Mikrofon... Windows 7 UBS DVD Tools Hatası Windows Programın Yerini Değiştirme. Windows 7 SİD Uzantısı ? Windows 7 orjinal yapma hatası bilgisiyar klasoru kendi kndine acılıyo yardım Bilgisayarda hic birşey yapamıyorum. Lutfen yardım edin. windows7 tema lazım . tema ,mause değişimi istek Beyler cok acil ve onemli lutfen yardım doğru yere mi actım bilmiyorm Flash oyunda bile kasayor ! Windows 7 dizin secme hatası Mavi ekran nvkflt.sys hatası. toplama bilgisayar aldım modem gormuyor BOOTMGR is comressed sorunu bakarmısınız Ram performasını tamamen kullanma Windows 7 ebeveyn denetimi sorunu Windows 7 yukseltme yardım Notebook Ateşlendi hasta oldu yardım ! Aırtıes_rt-205 Windows 7 Net Framework Yuklenmiyor Windows XP'yi Windows 7'e cevirme Pc'nin Şarj Olmama ve Hemen Kapanması Fn Windows 7 İcin BIOS ayarı ne yapmalıyım ? Cok acil iceri lutfen! NVDIA setupları Windows 7 Ultimate Tarih-Saat Dilimi değişmiyo COK ACİL YARDIM Windows 7 kurarken "gerekli bir cd dvd surucu aygıtı eksik" hatası ve COZUMU Windows 7 lnk ve chkdsk sorunu Windows 7 online oyun sorunu Windows 7 Ultimate 32bit Turkce ISO Dosyası Sistem girilen ortam seceneğini bulamadı! Dell Laptop Driver Sorunu win 8 bilgisayara win 7 atınca Windows 7 harici hardisk şifreleme sorunu Cızırtılı ses geliyor Bilgisayara uzantılarından anlıyan acil Windows 7 Kuramıyorum Acil!! Windows İnstaller Hatası..Resim Var... Ekran Kararması? Bir Klasor Oluşturdum Yok Oldu ??? Oyun icin En iyi Windows Surumu nedir? Bilenler Acil!!! windows baslatiliyor diyor ve ekran gidiyor Uyku modu sorunu!... Değiştirilebilir Grafikler Gorunmuyor windows7 ultimate ekran kartı yardım ekran kartı secme Windows Deneyim Dizini Puanı 4,7'den 1,0'a duştu. windows 7 ile tv bağlantısı sorunu Goruntu surucusu yanıt vermeyi kesti. Win7 Ayrılmamış alanları Birlestirme Standart VGA grafik bağdaştırıcısı win 7 ye iTunes yukleyemiyorum windows 7 ultimate her setup hata !!!! ekran kartı driver ını kuramıyorum İso Dosyası Otomatik Calışmıyor.. Win 7 hoşgeldiniz ekranını atlamak mumkun mu ? Diskleri Birleştirdim Format Attım Pc reset atıyo Acılmıyor. Surucu harfleri kafayı yedi driver bulma sorunu appcrash hatası Windows 7 Driver Acil Yardım(Bilgisayar kafayı yedi) Win7 Acılmıyor! Bilgisayarım da video goruntu sorunu var. ati ekan kartı ve guncel driver sorunu Ekran Kartı Sorunu Format Atarken Dosyaların Silinmesini Engelleme ! Vista dan win 7 ye yukselttim amd yuklenmiyor. Laptopumun garantisi bozulmuşmudur ? windows 7 ile bir kac soru lutfen bir bakın Yeni bir PC Topladim kurulumunu yaptirdim, bir sorum var. Sistem geri donusum.. cd ve dwd romlar calışıyor ama bilgisayar gormuyor yardım lutfen. Intel atom 1.66 ghz yavaşlama Guncelleştirmeleri yapmasam? Ati Readon Family Goruntu Sunucusu Yanıt Vermeyi Kesti 403 - Forbidden: Access is denied. Adobe flash player sorunu... yardım lutfen. Arkadaşlar Bir Bakarmısınız Cok acil(laptop touchpad sorunu) Arkadaşlar masaustu simgelerim değişti winrar oldu svchost.exe sorunu (cozuldu) Win 7 Java Sorunu Şifreyi Nasıl Değiştirebilirim Bu Programlar Ne İşe Yarar ? Bilgisayarimda pencere ozelligi windows klasik oldu, devami. Saat kayboldu Sistemim ingilizce oldu yardım edin! Bilgısayarım 2 gunde bir format istiyor Windows 7 | Public Adlı Klasor'u Sildim Bazı Şeyler Yok Oldu Windows 7 ' de Deep Freeze AMD Catalyst Control Center | İlgili Bir Sorum Var Casper / Başlangıc Onarma - ve Format Atılmıyor Mavi ekran 'atikmpag.sys' mavi ekran video oynatırken ses gelmiyor D Diskine Klasor Atınca.. windows 7 de programsız site engelleme Bilgisayarım Coktu Combo Fix Bilgisayarım'ın Acıldığına Dair Hersey Gercekleşiyor Fakat Monitor'a Goruntu Gelmiyor Nvıdıa hakkında bilgisi olan varmı? Microsoft Temalarının Fotoğraflarını Almak? Format atilmiyor... win 7ultimate yukselttim boyle oldu Pc de oyuna girdiğimde otomatik alt+tab yapıp masaustune donuyor. W7 Cok Kasıyor! windows 7 orjinal yapma şifreleme programı regedit cok iyi olanlar bi baka bilirmi Oyun exeleri Format icin bios ayarları Nvidia Kontrol Panel Yok :S windows 7 home premium ile ultimate/professional arasındaki fark ? Masaustu Ogeleri ACİL YARDIM !!!! Vegas Video acmıyor. Cekilen resim yok Arkadaşlar bi bakın lutfen. Pc Kasınca Kapanıyor Klavyemdeki sol yon tuşu bozuldu bu sistemden vista 32 bit uzerine windows 7 64 kurulurmu Windows 7 Pc kapatırken guncelleştirme geldi ve yapmadan kapattım. Formattan sonra karşılaştığım sorun ? TOSHIBA Recovery Media Creator lazım Win7 pc internet cekme windows 7 orjinal yapma? Sony vaio cyberlink powerdvd sorunu.. Oyun oynarken kapanıyor. Mavi ekran Hatası Display Driver Stopped Responding and Has Recovered Win 7 kasma sorunu windows 7 ekran kartı sorunu!!!!!! acil yardım Windows7 Denetim Masası boş ! Lutfen yardım edin Windows 7 ile ilgili soru! Windows 7 Home Basic İİS Hakkında Sorularım Var Bakarmısınız Win7 64bit AMD Radeon Hd6470M driver sorunu acill Windows 7 Download Yardım!!! Windows 7 Performans Sorunu bilgisayarım acılmıyor formatta atamıyorum ACİL. Esc tuşu calışmıyor wideolar resimler halinde onizlenmemiş bir şekilde (lutfen girin) Movie Maker Hatası Windows 7 booting GRLDR Windows 7 başlamıyor Win 7 İlginc Kasma Sıkıntısı Klavye Sorunuu No signal ve Mavi Ekran sorunu lutfen yardımm Wireles ping sorunu Win7 Klasor Oluşturamıyorum uyku modunda pcnin calışmasını durdurmaması ile ilgili...! USB aygıtı calışmayı durdurdu Bilgisayarım Acılırken Başlangıc Onarma Geliyor Yardım Eder misiniz? 10 Fark Windows 7'de Olup Vista'da Olmayanlar .Cfg uzantılı dosyalar not defteri oldu. Windows 7 Formatında Bios On Yukleme Sorunu Videolarım resimler halinde değil (lutfen girin) Simgelerin Sırası Aero Temaları Gozukmuyor Klasiğe Dondu W7 bilgisayar xp olan pc ye win7 yukledim Windows 7 kullanıcı hesabı ekle ve sil Recovery kısa sureli donma orjinal home basic Windows 7 masaustu kilitle başlat menusunde ki oğeyi gizleme Calışmayı durdurdu !!!! MSVCP90.dll Hatası Yardım!!! Windows 7 Premium, Laptop Format vs. windows 7 keyloger Mozilla İndex'leri Yuklemiyor. Laptop kasmaya başladı Windows 7 kayıt defterini kurulum dvdsinden geri yuklemek Avira kurulumda ESET Hatası StartupRepairOffline HATASI Bilgisayarım Kapanmıyor! Windows 7 ve PC',mde sorun ! Windows 7 Aero Peek gecikme suresi Yazı tipim değişti varsayılan ayarlara nasıl geri alabilriim Her Acışta Oturum Soruyor!! Windows 7 kurulum esnasında mavi ekran hatası masaustu aracları calışmıyor neden!! Windows 7 Hareketli Arka Plan Format'dan sonra bilgisayarın yavaşlaması. Lenova G580 WİNDOWS 7 format atamıyorum yardımcı olun ctrl+alt+del ile bilgisayarı acma (win7) Ati rodeon xprees 200m driver gerekli Mouse Takılması Format attım yardımcı olur musunuz ? windows 7 ulitimate İşletim sistemi ve ram ile ilgili bir kac sorum var taktığım flash lar kısayol oluyor !!! Belirli Aralıklarla Gelen Tik Sesi 2 CD'li Saints Row 3 aldim, rar dosyayi indiremiyorum. Kasmadan laptopta her oyunu oynamak isteyenler bu laptopu alsın..Test edildi.. win 7 program uyumluluk yarıdımcısı sorunu Acer uptader System - NT Kernel Bakın Lutfen windows 7 dizin sorunu Ekran Kartı Yanıt Vermeyi Kesti İndirme Sorunum Var Lutfen Yardım Edin Windows 7 HDD'yi gormuyor. win7 tum programlara hata veriyor Win7 microsoft security essentials Yukleme Sorunu Ekranım kararıyor : beyler bilgisayarım bu hatayı veriyor update sorun giderme sorunu XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Aygıt ( COZULDU ) Iso dosyası nasıl acabilirim ? windows 7 oyun ? Tablet hakkında iyi blenlere bakarmısınız? Windows 7 update sorunum var Kaldirir mi ? Bilgisayarı Televizyona Bağlama windows 7 karıştırıcı Windows Update bildirim simgesi gizlemek win7 sdhc okumuyor! windows 7 den xp'ye geciş problemi! Şifre Yenileme.. Monitor acılıp kapanıyor daha sonra bilgisayar kendini şutluyor .s Bilgisayar Dosyası Acılmıyor Win7 Format Atıp Yeniden Kurmak PC kendi kendine reset atiyor. hdd ile xp kurmak (YARDIM) Son Kurtuluş 24 haziran 2013 p.tesi (ACİL) Windows update ingilizce oldu bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardım edin (PLS) Bu ne şifresi? Nasil kaldiririm? Laptop'umun ekranı gozukmuyor!! Grafik sorunu.windows7 Ekran kartim gercek boyutinda degil Oncelikle S.a arkadaşlar Pc me Format atacam YARDIM! Win 7 64 Bit İnternet Sorunu ?? Win 7 driver hakkında Win 7 64 bit Home Premium 8 GB Ramli PC var. pcden anlayan acil baksın cıldırıcam capssli Bilgisayarım Cok Guclu Ama YAVAŞ!!! Acİl bakin w7 kaldirirmi? DVD yazamıyorum ? Acİl dep İle İlgİlİ toshiba a200-1ub dirverlerini bulmaya yardım edemrısınız Kamera Sorunu driveri yukleyemiyorum Windows 7 Goruntu surununuz yanıt vermeyi kesti BilgisayarımCWindows Windows7 32 bitmi 64 bitmi kullanmalıyım Windows 7 Kurulum DVD'sine Driver ve Dil ekleme skype acılmıyor Ses Az Cıkıyor Windows 7 2 defa kurulmus Flash bellek sorunu. Yardım edin işlemci kullanımı windows 7 ultimate format atacam ama windows 7 home basic tema sorunu cozuldu %100 ! Windows 7 Surumleri Yardım! hp b029st win 7 kurulmuyor explorer.exe cpu kullanımı %25 Windows başlatılıyordan sonra ekran tamamen kapanıyor Mouse sorunu Format atarken mavi yazı Packard Bell tm85 Leptop CD'siz format yardım ! Harddisk bolumleme Microsoft visual sorunu CPU Driver Taşınamaz Dosyalar (yardım) 2 pc de kafayı yedi Guest hesabiyla ilgili Tum exe dosyalarım office oldu win7 program simgeleri gozukmuyor Win 7 ultimate x86 32 bit, 64 bit'e cevirmek istiyorum. Usb`den Silienler ! driver dosyaları nereye atılmalı Windows derecelendirme sorunu Acayip exe hataları alıyorum Farklı pc'de format atsam olur mu Win7 sabit diskte yer sorunu ACİL!! (WinRAR ile alakalı) update bilgisayarı bozdu!!!! Sesli iletişim sorunu USB sorunu (ilk defa karşılaşıyorum byle bi sorunla) Benim Laptobun ekran kartı kacmış ki bi bakarmsnz(fotolu) windows 7 urun anahtarı ile ilgili windows installler hizmetine erişilemedi hatası Ses surekli kesiliyor Ekran kartı drıverını silindi pc cok kasıyo Bilgisayar hata veriyor Webcam Bios'ta şu hatayı alıyorum arkadaşlar Sinif kaydedİlmemİŞ hatasi aliyorum!!acİl yardim... Isınma Problemi Isınma Problemi Windows 7 Sİyah Ekran hatası win 7 logon resmini değiştirme Arkadaşlar acil yardım disk bolumleme sorunu Windows 7 homa Basıc 65 bit tema lutfen yardım edin pc kasıyo D'yi silmeden C'ye format USB ile Win7 win 2000 dan win 7 geciş Ekran Kartı & Ram ile ilgili Win7 Destek Rica Ediyorum Bilgisayarı Actığımda Ekran goruntusu gec geliyor W7 Yardım Lutfen ... 3D Log Hatası s.a Hic Bir Yukleme yapamıyorum Bilgisayar Yuklemeleri kendi kapatıyor yardım lutfen!!! acil yardım edin windows 7 kılavuzu istiyen koşsun Belgelerimle ilgili sorun Garanti Hakkında Yardım? Assasin creed 3 cd TBUptader.dll eksik diyor yardıma ihtiyacım var Bilgisayarım Programları kendi kapatıyor Setup bile yaptırmıyor Yardm lutfen pc faxcoon yazisinda donuyor Yeni Klasor Oluşturamıyorum Windows 7 ultimate driver sorunu Nasıl Temizlerim Kulaklıkla muzik dinlerken karşı tarafa nasıl dinletebilirim yardım acil !!! sa herkeze ıyı gecelr acaba wın 7 donload guwenlı bır sıte warmı acıll Laptobum acılmıo ! 64 bit 32 oldu Sorum Temp dosyası ile ilgili Yardım ederseniz Sevinirim. pcden ses gelmiyor Windows 7 HDD BOLME Ekran herşehi Buyuk Gosteriyor W7 Format Bıcımlendıremıyorum C yi Mavi Ekran Sorunu Pc Reset Atıyor Sonrası İşte Bu cıkıyor.. Dosya Uzantıları ve Gizli Dosya Ayarları Sıfırlanıyor arkadaşlar lutfen bana yardım herkez bi baksın rica ediyorum Lutfen Yardım Edebilirmisiniz BitLocker windows 7 ye geri donuş win7 3d grafikli oyunlarda ekran bozukluğu windows sorunum Neden oluyor? -Mavi Ekran- Kasma (Oyunlarda problem yok, internette donuyor) Gizli dosya ve klasorler .. mAVİ EKRAN :S A4 tech camera V camera dirver sorunu Win 7 Formatta SATA Harddisk Gormuyor Bilgisayar Kasması Qvo6 Windows 7 Temp Klasoru Virusu Acer 5560g fabrika ayarlarından sonra yapılması gereken nedir. Ekranda sağ tuş yenile yaptıgımda yenile simgesi kalıyor Bilgisayarım İle ilgili Sorun.. ACİLLL!!!! Windows 7 skypeden konuşurken benim sesimi duyuyorlar ben onları duyamiom Windows 7 yukseltme acil Tanımlanamayan ağ pc acıldıktan sonra donuyor,kilitleniyor 64 bit mi iyi 32 bit mi? klasor silemiyorum(yonetici izni) Ekran sola kaydi Wİndows 7 Şİfre yazma bOlUmU gelmİyor Windows 7 professional mi ultimate mi home premium mu Windows 7 microsoft visual c++ runtime error hatası Mavi Ekran Sorunu Disk Yazmaya Karsi Korumali Hatasi windows 7 ram sorunu Windows 7 home premium iso cıkmadı?? Windows 7-8 Performans Farkı Bilgisayarım cok yavaşlaDI lutfen bilenler bi iceri baksın. Masaustunde sağ tıklanan şeylerin ekranda kalması İnternet Sorunu.# İlginc. windows 7 indirme Windows 7, 8 Bug'u Belki XP'de de vardır. Windows 7 icin Avermedia a868 Usb Tv driver arıyorum yardım recovery acil yardım Recuva yardım Win 7- Masaustundeki resimler yok oluyor windows 7 home premium sorunu? femset videolarını c ye kaydediyo Mavi ekran Bİlgİsayardan ses gelmİyor Video izlerken donma sorunu. Wireless Adaptor Sorunu!! Acil Yardım!! windows 7 ile windows xp coklu onyuklemede xpyi silme windows 7 de Avea CONNECTION Manager sorunu Windows 7 Update Hatasi Windows Media Player 2011 Liste Sorunu (Win 7) bıktım şu ses sorunundan Win7 ultimate 64bit format hatası Camtsia ses sorunu Windows 7 hata Emailimde spam klosoru PC'deki filmleri dwd oynatıcıdan izleyemiyorum Dosyalara bi hal oldu. Veri aktarım hızı cok duşuk. 139 sıra sayısı cıkıyor bıktım windows 7 Windows 7'de Sistem Geri Yukleme bilgisayar mavi ekran yardımm... Windows 7 - Bilinmeyen Grafik Hatası TPTB Uzantısı Acma fotograflarımı goruntuleyemiyorum lutfen yardım edin windows 7 xp temasına nasıl donerim Kafam karıstııı Help Me ! Windows 7 ve bluetooth Movie Maker