Editorluk/Makale/Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı/Yorum Hizmetleri
Merhaba, kendimi tanıtıyım 18'in başında kendi yolunda bir insanım. Akşam lisesi okuyup bir şirkette Muhasebe ve Finansman işi yapıyorum ayriyetten ek olarak hem kendi sitelerimle ilgilenip hemde editorluk,makale,firma tanıtım,yorum hizmetleri sağlıyorum.
Editorluk:Gunluk isteğinize gore anlaşma sağlandığı surece kesintisiz ve aksama olmadan ozgun yazılar,site duzenlemeleri yaparım.
Makale:İstediğiniz sayıya gore belirlediğim sureye kadar doğru ve duzgun bilgilerle makale hazırlıyorum. Ozgun makale yazıyorum diyip sırf yazmak icin yanlış bilgiler aktarıp haksız kazanc sağlamam.
Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı: Dilerseniz tanıtım yazısı yazıp size veririm, dilersenizde tanıtım yazısı yazıp firma tanıtım sitelerine isteğe bağlı sayı belirtilip kendim ilgilenirim.
Yorum Hizmetleri:İnternet sitenizdeki konularıza istediğiniz sayı kadar yorum yapabilirim.
Not:Bilindiği uzere referans en onemli şeylerden biridir. Bende kendi emeğimle cabamla bir şeyler yapmaya calıştığım icin asla işimi gec teslip etmek gibi bir şeyin altına girmem hakkımdan fazlasını istemem ve haksız kazanc sağlamam.
Skypem:karucemirhan - İstiyen ile telefon uzerindende goruşulur fiyatlandırmalar ile ilgili istediğiniz iş ve sayı kadar uygun fiyatlar karşılığında goruşebiliriz.
Tum Uyeliklerim Ve Actığım Konular:KONU 1,KONU 2,KONU 3,KONU 4