Merhaba arkadaşlar konu başlığındanda belirttiğim gibi 150 200 kelime arasında makale alımı yapacağım sınır yoktur siz kac makale hazırlayabileceksiniz o onemli cunku şu an sadece 1000 adet kadar lazım diyebilirim o nedenle yazdığınız tum makale başlıklarını bizzat kendim sizlere vereceğim ve makale formatınıda bildireceğim iş sadece makaleyi hazırlamakla bitmeyecek size gonderdiğim şablon doğrultusunda hazırlanacaktır. Makaleleri not defterinde istiyorum. Onun yanı sıra makaleler ozgunluk testinden gecirilecek makale tesliminde odeme gecilecektir. Bu konuda cok hassasım hesabına gelen calışsın lutfen yeteri kadar para kaptırdım bu konuda lutfen ilgilenecek arkadaşlar titiz bir şekilde makaleleri yazıp hazırlayabilecekse ne kadar surede kac adet teslim edebileceğini belirtmelidir. Bunun yanı sıra zamanımı calacak gereksiz insanlar yazmasın şablonuda konuya ekliyorum ki aklınızda bir netlik olsun diye format aynen aşağıdaki gibi olacaktır aldığı odullerden tutunda katkıda bulunduğu film dizilere kadar format neyse o şekilde hazırlanacaktır. İlgilenenler pm veya skype: eskiyara23 ekleyerek iletişime gecebilirler.
NOT: LUTFEN TEKLİFİNİZLE GELİN PİYASA FİYATI BELLİ SADECE EKSTRA OLARAK KİŞİNİN ALDIĞI ODULLERİ GOOGLEDEN KOPYALAYIP YAPIŞTIR YAPACAKSINIZ BİRDE FİLM DİZİ İSİMLERİNİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPACAKSINIZ. SADECE BİYOGRAFİ ALANINDAKİ YAZIYI OZGUN OLARAK KENDİNİZ HAZIRLAYACAKSINIZ AŞAĞIDA SADECE ORNEKTİR 150 200 KELİME ARASI BİYOGRAFİ HAZIRLAYACAKSINIZ. FORMATIDA AŞAĞIDAKİ GİBİ TUTACAKSINIZ
Biyografi şablonu;