Oncelikle selamun aleykum.
Biraz Kendimden bahsedeyim.İsmim Enes Ankara'da yaşıyorum , Gazi Unv. İnş Muh.liği mezunuyum
Şuan ozel bir inşaat firmasında calışmaktayım.
Biraz da net ortamında yaptığım işlerden bahsedeyim. Kadın, Sağlık, Bilim, Film, Oyun, Teknoloji,Din gibi bir cok konuda makale
yazımı yapıyorum. Konularım Hic bir şekilde alıntı, calıntı, vırrık vırrcık makalelerden değildir.
tamamen ozgun ve seo uyumludur.
Gunluk yalnızca 5 - 7 makale yazıyorum sipariş verirken lutfen bunun farkında olarak duşuncelerinizi belirtin.
sonra parasını odedik makalem nerede kaldı ne zaman yetişecek gibi laflar etmenizi istemem. yazım işi bittiği zaman zaten bilgilendiririm.
ucretlendirme işine gelince;
100 (YUZ) Kelime 2,5 TL konuya gore 3 TL den yapıyorum, aşağısını yapan var ise hic dert değil,gidin emek somurusu yapan
insanlarla calışın.
herkes burada istediği ile calışıyor kimse kimseyi zorlamıyor.
yuz kelime derken, konuya girdik daha konuyu geliştirdik sonuca bağlayamadan 100 kelime doldu diye de konuyu yarıda bırakmıyorum.
sonucta konunun vereceği sosyal bir mesaj var o yuzden Rahat olun uc beş kelimenin hesabını yapanlardan değilim.
odeme konusuna gelince, kimse kimsenin babasının oğlu değil. istediğim kişden on odeme alırım,
istemediğim kişiden işi teslim ettiğim zaman alırım. yani cok sıkıntı değil. Guven meselesi sonucta burada bazılarımız bazılarımızı tanıyor ve biliyor.
Full Ozgun Makale YazımI
Kategoriler : Kadın, Sağlık, Bilim, Film, Oyun, Teknoloji,Din...
Kelime : 100 (YUZ) Kelime 2,5 - 3TL
Odeme : Akbank
İletişim : [email protected]
İlgilinen arkadaşlar e-mail yolu ile ulaşırsa yardımcı olurum.