Merhaba arkadaşlar, İşlerimin yoğunluğu nedeniyle makale yazmaya zamanım olmuyor. Wep siteme her gun 1 makale olmak kaydıyla (zamanla arttırabilirim) surekli (6 ay 1 sene olabilir) calışacak yazar arıyorum. konu İnşaat-yapı-teknik hizmet alanında hizmet kolu ilgilenen arkadaşlara o.m olarak cevaplanacaktır. diğer detaylar;

-Wordpress tabanlı siteye yazar makaleyi kendisi girecektir
-Yazar isterse haftalık 6 makaleyi 3 gune eşit olarak bolebilir
-Makaleler mutlaka ozgun (re-write alakalı yabancı sitelerden ceviri olabilir) haftalık incelemelerimde kopya alıntı icerik gorulduğunde uyarı verilir 2.defasında calışma durdurulacaktır 300 kelimeden oluşup en başına 1 resim eklenecek resimler aynı olacak resmi ben vereceğim fakat resim her yazıya konuya gore isim ve etiket verilip yeniden yuklenecek
-Verdiğim ornek kelimelere yazar istediği gibi yazabilir tecrubesine gore kelimeye konuyu istediği yerden bağlayabilir
-İmla kurallarına uyulacak yazıda h1 etiketi olmayıp h2 h3 etiketi olacak
-Belirttiğim kelimelerde herhangi bir makale ilk sayfada cıkarsa hediye olarak 2. defa makale ucreti verilecektir.
Arkadaşlar 1 kişi ile calışmayı duşunuyorum işlerden dolayı cevap veremediklerim olursa kusura bakmayın odemede konusunda hic bi sıkıntı yoktur ileriye donuk diğer sitelerim icinde calışma yapabilirim şuan durumum iyi yada işlerim bozulur para sıkıntısı yaşarsam calışmalarımı durdurabilirimde makul fiyatta anlaşabileceğim arkadaşlardan haber beklicem sağlıcakla kalın..