Makale ne demektir.

Makale demek bir konu hakkında yazılan duzenli ve/veya duzensiz yazılar demektir.

Orneğin internetten para kazanma yolları, evde para kazanma yolları, evde kazanc, PST gibi makaleler benim tarafımdan sizin daha iyi anlamanız icin yazılmış yazılar yani makalelerdir.

Makale yolu ile para nasıl ve neden kazanılır?

Web sitesi sahibi olmak icerik konusuna hÂkim olmak demektir. Guzel bir nokta ama iyi bir anlatım sahibi olmayabilir webmasterlar. Duşunun ki; sebzeler hakkında birisi site actı. İcerik sağlayacak siteye ama kalemi cok iyi değil ve/veya cok fazla iceriğe ihtiyacı var. Sizler bu noktada devreye giriyorsunuz. Belirli bir fiyatlandırma ile(ortalamayı konu icersinde sizlere vereceğim) makale yazmak icin belirli yerlerde anlaşıyorsunuz.

Hangi konularda makale yazmalıyım?

Elbette ki uzman olduğunuz ve sevdiğiniz konularda. Bunu yaparken zevk almanız lazım. Eğer ki gidip sırf para icin anlamadığınız bir alanda 100lerce makale yazmaya kalkarsanız o icerikler ozgun olsa da eminim ki yetersiz olacaktır. Teknoloji manyağı birinin kestane balı hakkında yazı yazdığını hayal edin o calışmadan verim ve zevk alınmaz.

Nasıl makale yazmalıyım?

Mutlaka ve mutlaka makale yazmaya yeni başlayan biri bilmelidir ki internetten para kazanmak ile amelelik yaparak para kazanmak arasında fark yoktur. Nasıl bir amele’ye bir tır kumu bir saatte taşı dersiniz ve bu imkÂnsız der. Bu da benzer bir olay. (Bu arada ben de bir inşaatcı cocuğuyum kesinlikle amale orneğini yanlış anlamayın) Kendinize bir gunde yazabileceğiniz en az – en cok makale sayısı ve bu makalelerin kac kelimeden yazabileceğine ait bir temel esas oluşturun. Bunun yanında uzmanlık alanları belirleyin televizyon, moda, internet, teknoloji gibi ve dışarısına cıkmayın. Makale yazarken kaynakları mutlaka araştırın ve kendinizi de geliştirin. Herkes her şeyi bilemez kendinize zaman tanıyın.

Makale nedir ve kac ceşit yazım usulu vardır ve bunların fiyatlandırmaları nelerdir?

a *makele hizmetine “+re-write(sistemsiz calışma eklenir ise): 100
kelime 0.75TL

a+ *makale hizmetine “+ozgun(sistemli calışma)” eklenir ise: 100 kelime
1.50TL

a++ *makale hizmetine “+ozgun(sistemli calışma) +seo uyumlu +resim
ve/veya video destekli +link eklemeli” eklenir ise: 100 kelime 3.00TL

Soru; Sistemli calışmak ne demektir?
Cevap; Makale konusu uzerinde her turlu bilgiyi sınıflandırarak ve
sınırlandırarak anlatım usuludur.

Soru; Sistemsiz calışmak ne demektir?
Cevap; Bana 100 makale verirsiniz o konuları ayrı ayrı
sınıflandırmadan yazarım. (ozgun yazım tekniğine aykırıdır.)

Soru; Seo uyumlu yazı ne demektir?

Ornek bir yazıdır...
Devamı ve daha fazlası icin tıklayınız...