Oncelikle merhaba sayın iyinet sakinleri.

SEO uyumlu kelime sayısı sınırı olmadan akıcı ve kurallara uygun şekilde makale yazımı yapmaktayım. Daha once 300+ ve 500+ kelimelik makaleler yazdım ve hala yazmaktayım. Genelde tarafıma 4 gunde teslim olarak verilen toplamda 5000+ kelimelik makaleler tarafımdan en gec 2 gun icinde TURKCE-İNGİLİZCE-ALMANCA kaynaklardan araştırıma yapılarak ve ozgun bir şekilde yazılarak teslim edilmiştir. Makine muhendisiyim, gunde en az 2 gazete okurum, gayet yuksek bir genel kultur seviyesine sahibim, surekli okuma, araştırma, oğrenme eğilimi icerisinde olan bir insanım. Anlatım bozukluğu yapmam, yazılarımda bazen devrik cumleler kullanırım. Tek kelimelik başlıklar yerine etkileyici başlıkları tercih ederim. Kısacası kendi emeğim ve sizin paranızı asla ama asla boşa cıkarmam, gayet duzgun ve profesyonel şekilde yazılarımı tamamlar ve ASLA geciktirmem.

Ucretlendirme;
Her 50 kelime icin 50 kuruş. Orneğin 250+ kelimelik makale yazmamı istediniz odeyeceğiniz tutar 2,5TL'dir. Konu ile ilgili donanımlı olduğumu hissettim ve keyfi olarak 300 kelimeye cıktım odeyeceğiniz utar yine 2,5 TL'dir. Asla kelime sayısı doldu diye makalenin akıcılığını kaybedip kısa şeklide sonlanmasını istemem ve bunu yapmam. Makaleler profesyonel ve bilgi-yorum icerikli olacağından fiyat bu şekildedir. Sadece aklına geleni yazmasını istediklerinizle daha duşuk fiyatla anlaşmak sizin elinizde.

Odemeler başlarda her 10 makale icin makale teslim gunu veya ertesi mesai gunu yapılacak, karşılıklı guven sağlandığında bu sayı doğal olarak artacaktır. Makalelerinizin gecikmediği gibi odemeler de sebepsiz yere gecikmeyecektir.

Gunluk 4000-5000 Kelimelik makale yazımı yapabilme kapasitesine sahibim. Aynı şekilde editorluk yapmam istenirse cok kaliteli bir ekip kurabilecek cevreye sahibim.

Halı saha urunlerinden tutunic giyime kadar geniş bir yelpazede makale yazımı yaptım. Sizin tek yapmanız gereken bana yazım formatı ve anahtar kelimeleri vermek.

Odemeler Yapı Kredi Bankası veya Ziraat Bankasına olacaktır.

Ozgun, kaliteli ve profesyonel makaleler icin ozel mesaj ile ulaşabilirsiniz.