SEO OZGUNLUK VE KALİTE HEPSİ BİR ARADA

Oncelikle herkese hayırlı Ramazanlar..

Şuphesiz Google'da ust sıralara cıkmanın en onemli unsuru, ozgun ve seo uyumlu yazılardır. Eğer sitenizde Seo uyumlu yazılara yer vermezseniz, Google'da ust sıralara cıkmak pekte mumkun değildir. Bugune kadar R10 piyasasında aşağı yukarı 1500 civarında yazı teslim ettim ve gercekten her zaman olumlu donuşler aldım. Bu sonucun temel sebebi ise duzenli olarak kitap okuyan biri olmamdı. Bu etkenin yanına SEO hakkında ki teknik bilgilerimi de ekleyince ortaya siteler icin gercekten yararlı işler cıktı.

Peki Nedir Bu SEO uyumlu yazı ?
SEO uyumlu yazı tanımını size bir kac madde ile ozetlemek istiyorum:
Anahtar kelime yoğunluğu makale icerisinde; anahtar kelimenin ozelliğine bağlı olarak %6 ile %8 civarında olmalı. Anahtar kelimenin sayfa icindeki yerleri de oldukca onemlidir. Bu yuzden bu kelimeler makale icine SEO uyumlu olarak dağıtılmalıdır. Anahtar kelimeler makale icerisinde dikkat cekicek hale getirilmelidir. Makale icerisinde kullanılması gereken onemli taglar vardır. Makale icerisine bir adet konu ile alakalı resim eklenmelidir. Burada size SEO uyumlu yazıyı kısaca ozetlemeye calıştım fakat hepsi bu kadar değildir. Tum bu unsurlar dikkate alınarak yazılacak yazılar ile Google'da ust sıralara daha kolay bir bicimde cıkacaksınız.

Hakkımda
İsmim Aykut. 21 yaşındayım ve Suleyman Demirel Universitesi Bilgisayar Muhendisliği oğrencisiyim.

Fiyatlarımız
Sanırım konu icerisinde en fazla merak edilen noktaya geldik. Fiyatlarımızı belirlerken, gercekten en makul seviyelere cekmek icin uğraş gosterdim ve aşağıdaki tablo ortaya cıktı.

130-150 kelime: :tl1,75
150-200 kelime: :tl2,25
200-250 kelime: :tl2,75
250-300 kelime: :tl3,25
Farklı adette kelime barındıracak makaleler icin ozel mesaj ile teklif isteyebilirsiniz.

ODEME SECENEKLERİ:

İŞ BANKASI PAYPAL MİSLİ.COM

REFERANSLAR

tahamata' Alıntı:
Calışmayı teslim aldım arkadaş sağolsun herşeyi ile dort dortluk ilgileniyor, Yazdığı yazılarda kalitesini gosteriyor.
Genişletmek icin tıkla ...

umut_ege' Alıntı:
3 yazı daha aldım..gayet başarılı
Genişletmek icin tıkla ...