Merhabalar, yuksek kaliteli makale hizmeti almak ve bunu ucuza halletmek ne kadar guzel olurdu değil mi? Bunyemizde freelancer olarak gorev yapmakta olan 40'tan fazla yazarımız ile gunde minimum 30 bin kelime icerik uretebilme hızına ulaştık.

Bu hızımızı seri uretim haline getirebilmemizin sebebi de araya komisyoncusu, aracısı vs sokmadan bizzat işin başına kendimizin gecmiş oluşudur. Bu yuzden pay arttıkca fiyat yukselmiyor, sabit fiyatımızı 1.5 TL olarak kararlaştırmış bulunuyoruz. Oncelikle bu foruma yeni katılmamıza rağmen wmaraci ve r10 gibi forumlarda kişisel profillerimizde yaptığımız onlarca iş alımı ve onlarca referansımız olduğunu belirtmek isteriz. İyinet gibi koklu bir forumun kullanıcılarının da boylesine ucuz ve kaliteli bir hizmetten faydalanmaları gerektiğini duşunduk acıkcası. makaleiletim.com sitesine gidip, inceleyebileceğiniz gibi "ozel mesaj" uzerinden de bize isteklerinizi belirtebilirsiniz.

Gunde minimum 30 bin kelimeye kadar seri uretimi, 100 kelimesi sadece 1.5 TL uzerinden yapıyor, akıllarda soru işareti bırakmıyoruz. Tanıtım, blog, teknoloji, haber, ReWrite, sağlık, gundem ve daha onlarca icerik turunde hizmet vermekteyiz. Yazarlarımız bu işi ek iş olarak değil, tek iş olarak gormektelerdir. Bu yuzden asla gecikme ya da aksatma soz konusu olamaz.

İster mesaj atın, isterseniz mail atın.

Mail adresi: [email protected] / [email protected] / [email protected]

GSMM: +905530458467

Yetkili isim: Mehmet DÂnÂ