Profesyonel SEO Uyumlu Makalelerimizle Yukselişe Gecin
İade Garantili ve Muşteri memnuniyetini On Planda Tutan Makale Hizmeti
Makaleleri Nasıl Yazıyoruz?
Makalelerimizde %100 ozgunluk garantisi veriyoruz.
İmla hatalarını denetimden gecirerek sıfır hata ile teslim ediyoruz.
Kelime kalabalığı yapmadan doyurucu icerikle makaleleri yazıyoruz.
SEO uyum en onemli kriterimizdir. Makalelere SEO uyumlu başlık atarak kullandığımız anahtarları muşteri ozel isteği olmadığı taktirde ceşitlendirerek kullanıyoruz.
Profesyonel SEO Bilgi Makalesi Fiyatlarımız
100 kelime 1.50 tl
Odeme Secenekleri
Ziraat Bankası
İş Bankası
Yapı Kredi
Enpara
Skype/Mail: [email protected]
Tel: 0 553 556 12 96
R10 Muşterilerimizden Yorumlar
KingBoatman' Alıntı:
Kesinlikle yaptığı işi bilen guvenilir biri makale konusunda ben 5 yıldır hic bir sorun yaşamadım sizde yaşamazsınız.
10 adet 500 kelime makale satın alındı.
Genişletmek icin tıkla ...
Ofisimo' Alıntı:
30 adet bilişim makalesi alınmıştır. Gayet başarılı yazılmış. teşekkurler.
Betrayal_13' Alıntı:
Bu arkadaşla sanırım 1 yılı gecti calışıyoruz makaleleri zamanında teslim ediyor ve anlayışlı tavsiye ederim.
nrkn' Alıntı:
Duzenle ve ozenle hazırlanmış kalitelili makeleler, teşekkurler.
izciTR' Alıntı:
Makale alındı memnun kalındı.
hizmet icin teşekkurler iyi calışmalar.
oguzh4nk' Alıntı:
20 adet 300-500 er kelimelik makale hizmeti alındı, tavsiye ediyorum arkadaşlar.
izciTR' Alıntı:
Makale alındı memnun kalındı.
hizmet icin teşekkurler iyi calışmalar.
WMARACİ Muşterilerimizden Yorumlar
BakalimBilelim' Alıntı:
Cok hızlı bir teslimat ile makale alımı gercekleşmiştir, teşekkur ederiz.
pierrecassi' Alıntı:
40 makale yazdırıldı ozverili ve cok iyi
apocanhi' Alıntı:
11 adet makale siparişi verilmiş ve teslim alınmıştır makaleler gercekten hoşuma gitti akıcı ve acıklayıcı olmuş teşekkurler.
Eflaki' Alıntı:
Ben kendisi ile surekli calışıyorum. Cok da memnunum. İşinin ehli ve gayet durust birisi. Tavsiye ederim.
pegarose' Alıntı:
7 adet makale satın alındı. Forumlardan daha once aldıklarımın kalitesinden cok daha iyi. Devamlı calışacağım arkadaşla.
Webtroloji' Alıntı:
Verdiğimiz Web Tasarımı ve Kurumsal SEO Hizmetinde Gerekli Olan Makaleleri Makaleyazilarim'dan Temin Ediyoruz. Gercekten Kaliteli ve Muşteri Memnuniyeti Esas Alıyorlar. Makale İhtiyacı Olan Tum WM Aracı Uyelerine Bu Arkadaşı Tavsiye Edebiliriz. Başarılarınızın Devamını Dileriz.
DisOrientedb' Alıntı:
3 makale alındı. Makalelerin hepsi cok guzel bir anlatıma sahip. Aynı zamanda hic bir cumle duşukluğu, yazım yanlışı yok. Teşekkur ediyorum.
mographic' Alıntı:
350 kelimelik makale yazdırıldı. Gercekten okurken şaşırdım bu kadar iyi olmasını beklemiyordum bundan sonra kesinlikle calışacağız
Teşekkurler Kolay Gelsin
jamyo' Alıntı:
10 adet yazdırıldı hızlı ve guncel
Serdar 1905' Alıntı:
Yuklu miktarda makale alımı yapılmıştır. Gayet memnun kaldık tam istediğim şekilde zamanlandı teslim edildi.
Arsivde' Alıntı:
5 makale alındı mukemmel kalite, ve kibar birisi.
celix' Alıntı:
Başlangıc olarak 5 makale satın aldım.Kalite mukemmel yazı yinelemesi yok.Daha da makale alabileceğim bir satıcı.Hayırlı işler dilerim.
DoktorHayat' Alıntı:
Bir Arkadaşım vesilesi oncesinde 12 adet sonrasında da 9 adet makale aldım. Gercekten başarılı bir ekip. Teşekkurler Makale Yazılarım
ZCooL' Alıntı:
Yazılarda anlam butunluğu benim icin cok onemliydi, 10 adet makale aldım ve hic ilgi alanıma girmeyen konuların yer aldığı makaleleri roman tadında okudum. Gercekten beklediğimden cok daha iyi makaleler yazmış arkadaşlar, cok başarılılar.
sauncao' Alıntı:
10 adet 800 kelimelik makale yazdırıldı. Memnun kaldım teşekkurler.
Stradan' Alıntı:
17 adet makale icin anlaşıldı. Hızlı bir bicimde teslim edildi. Sorunsuz ve işini severek yapan bir arkadaşımız. Teşekkur ederim.
Semih Sert' Alıntı:
25 adet makale yazdırıldı. Sağolsun kısa surede teslim etti ve makalelerde gercekten kaliteli olmuş.
hasaaab' Alıntı:
40 Adet makale satın alındı işinde durust bir arkadaş. Zamanlama harika gercekten calışmanızı tavsiye ederim.
Heuristic' Alıntı:
Profesyonel hizmet, Titiz ve ozverili, Tam vaktin de teslimat ve uygun fiyat garantisi ile kusursuz hizmet.
Surekli calıştığım ve aşina olduğum bir abimdir. Hayırlı ve bereketli kazanclar dilerim.
SeoDoktoru' Alıntı:
Isini tam anlamiyla yapan nadir makalecilerden biri. Genelde makale yazarlari hic bir zaman verdikleri surede isi tamamlamazlar. Bu arkadas dakik, dedigi saatte makaleleri iletiyor. Yazilarin kaliteleri ve seo uyumlulugu mukemmel. Surekli calisiyoruz, suana kadar 150 makaleden fazla aldim 1 kere bile sorun yasamadik. Kesinlikle tavsiye ederim. A++
afazi' Alıntı:
Haftalık 35 makale icin anlaşıldı tam vaat edilen surede makaleler elime gecti ve gercekten harika bir iş cıkardıklarını duşunuyorum. Teşekkurler
selcuksofta' Alıntı:
ben artık kacıncıyı aldım bilmiyorum, herkese oneririm
Crewx' Alıntı:
22 Adet makale yazdırıldı hızlı ve guvenilir tavsiye ederim.
Meta16' Alıntı:
Geri bildirim yapmayı unutmuşum.15 gundur arkadaştan makale almaktayım.60 adeti gecmiştir aldığım makale surekli arkadaşla calışıyorum.Aldığım her makaleye hit geliyor 20 gunluk bloğumda anlık 105 online gordum bugun.Arkadaş işin ehlidir şiddetle tavsiye ederim
inan02' Alıntı:
Kendisi ile 100+ fazla makale icin calıştık başarılı ve kaliteli makaleler yazıyor.
hozguralaca' Alıntı:
88 Adet makale siparişimiz başarıyla tamamlanmış olup, başarılı bir iş cıkarmışlar yine. Ellerine emeklerine sağlık. Kesinlikle sipariş veren arkadaşların da en ufak bir şuphesi olmasın.
AdiG3' Alıntı:
Valla ben sonucunu misliyle aldım arkdaş sağlam saolsun etkisini gosterdi bize
ASametYildirim' Alıntı:
Yanlışlıkla fazla para yollamışım ve hocam soylemese farkına bile varmayacaktım hemen iade etti.
Bu forumda iş ahlakıyla calışan ve muşteri memnuniyetini on planda tutan cok az kişilerdendir.
Allah razı olsun hocam. Size hayırlı satışlar dilerim.