Tamamen Ozgun Makaleler Yazılır | 100 Kelime 1 TL | Her konuda |

Ben kimim?: Uzun zamandır internet kullanan, bircok blog kullanmış ve bazı bloglarda konuk yazarlık yapmış birisiyim.1994 Doğumluyum.Oğrenciyim. Kendime ek gelir olması acısından sizlerin de blogları canlansın diye makaleler yazıyorum.

Neden Ben?: Okunmak icin dikkat cekici olmayı, akıcı ve uzun yazmayı biliyorum.Turkce imla kurallarında hatam cok azdır.(Şimdi bu konuda hata bulup onu 'aaa bak hata yapmışsın' diye gostermeyin).

Yazdığım Konular: Konu ayrımı yapmıyorum.Fakat daha cok internet ve bilgisayar uzerine yazabilirim.Eğer isterseniz resimli program tanıtımı yapabilirim.

Nasıl Calışırım?: İsteyen arkadaşlara (reklam alanlar icin) aldıkları reklam yazılarını yazarım.İsteyenlere normal blog yazısı.Konuyu veren arkadaşlar dışında herhangi bir indirim yapmıyorum.Cok fazla makale alınacaksa makaleleri yazar, paranın yarısını alır, makaleyi yollar sonra geri kalanı alırım.İstisnalar olabilir.
Ucret konusunda cok sıkı değilim.Fakat anlaştığımız zamanda geribildirim yapılmazsa pek hoş olmaz.
Yazdığım yazılarda anlaşılan kelime sayısını 30 kelime aşması icin ek para talep etmem.Sen yazdığını yaz, yazına gore ucret bicerim anlaşmalarına acığım.
BİR DEFAYA MAHSUS DUZENLETME HAKKINA TUM MUŞTERİLERİMİZ SAHİPTİR.

Ucretlendirme: Reklam yazılarında 100 kelime 1 TL Normal yazılarda 100 kelimede 1 Tl atan sayac ile yazarım.(ust limit belirtilmezse) Ust limit belirtildiğinde kendimden kaynaklı +30 kelimeye kadar fazlalık olabilir.Bunlar icin ek ucret talep etmem.
Odeme Şekli: Avea Mobil odeme kabul ediyorum.İş bitiminde telefon numaramı vererek, ucret ile karşılıklı olarak makaleleri veriyorum. (istisnai durumlar olabilir). Ziraat Bankası Paypal PTT Yurtici Havale (5tl Ek Para Almaktadır)
Makale Formu:
Makale Yazılacak Site:
Site icindeki kategori:
Maksimum Kelime Sayısı(varsa):
Zaman limiti(varsa):
Telefon Numarası(Sms bildirimi icin/zorunlu değil):
Genişletmek icin tıkla ...

Forumdan Referanslar: csariaslan dokuzharf Supheli