Herkese merhaba, anestezi teknikerliği okuyorum. Bu yuzden istediğiniz sayıda ve şekilde sağlık makaleleri yazabilirim. Makale yazarken rewrite ve internet değil, genellikle ansiklopedi ,ve kitaplarımdan yararlanıyorum(Ansiklopediden yazmıyorum yanlış anlaşılmasın). Makaleler ozgundur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şuan satışa hazır makaleler ;(Şuan butun fiyatlar indirimde!)

Farenjit (İcerik: Belirtileri, Nedeni , Tedavisi , Tanımı) 515 kelime 4 TL
Larenjit (İcerik Belirtileri, Nedeni, Tanımı) 332 kelime 2.5 TL
Doğum Kontrol Hapları (İcerik: Tanımı, ceşitleri, faydaları, yan etkileri) 438 kelime 3 TL
Kalp hastalarının dikkat etmesi gereken noktalar 426 kelime 3 TL
Karaciğer kist hidatiği (İcerik: Tanımı, nedeni, korunma, tedavi) 354 kelime 2.5 TL
Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler 390 kelime 3 TL
Soğuk algınlığı 403 kelime 3TL

10 makale siparişinde veya alımına 1 makale hediye.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Makalelerin ozellikleri
1- Her makalede en az 1 adet resim ve 5 tane etiket bulunmaktadır.
2- Makaleler hazır hale gelmeden once imla ve yazım hataları giderilmektedir.
3- Makaleler ozgun ve seo'ya uyumludur.

Ek Hizmetler:

Yorum takibi: Sağlık makalelerin altında cokca yer alan sorulara cevap verebilirim. Ucret: 1 ay makale başına : 0.10 TL' dir. 10+ makale alanlara, bu hizmet 1 ay boyunca ucretsizdir.

Google +1 hizmeti: Aramalarda yukarı cıkmanız icin, sitenize eklediğiniz makalelerimi ucretsiz +1' liyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fiyat:

Kelime başına 0,01 Liradır (1 Kuruş). Orneğin: 110 kelimelik bir makalede odemeniz gereken miktar 1.10 liradır. (Fiyatlar coğu zaman indirimlidir.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odeme:

Misli

3 ayrı konudan biridir diğerleri; R10'da ve webmastersitesi, sitesindedir. Yeni kayıt olduğum icin link ekleyemiyorum isteyene pmden gonderebilirim.