Oncelikle acıkca belirtmek istediğim bazı hususlar var. Ne hikmetse, yarım yamalak Turkce kullanımları ve kulaktan dolma dil bilgisi kuralları bilgileri ile kendilerini "profesyonel makale yazarı" diye nitelendirerek, bu işin gercek ustalarına hakaret eden arkadaşların aksine ben bir "profesyonel makale yazarı" değilim. Profesyonel bir "internet icerik geliştiricisi" olarak tanımlayabilirim kendimi, cunku bu alanda yeterince bilgi ve deneyime sahibim. İlk amator girişimlerimi 2003'de yapmıştım. İcerik editorluğune 2004-2005 doneminde saint_anger nicki ile Tamindir'de başlamıştım. Makale kavramı, bizlerin burada uretmekte olduğu iceriklerden cok daha farklı bir olgudur. İcerik geliştirmek son birkac yıllık surecte temel gecim kaynağım olmaktan cıktı ve artık yalnızca keyif almak icin yaptığım bir işe donuştu. Bu nedenle her işi kabul etmiyorum. Gercekten sitesinde yayınlamak istediği iceriklerin belirli bir kalite standardında olmasını isteyen, ne istediğinin farkında olan ve insan emeğine saygısı olan kişilerle calışmayı tercih ediyorum.

Peki, ben bircok icerik geliştirici arkadaştan farklı olarak size neler sunuyorum?

%100 Ozgun Dil bilgisi kurallarına uygun, noktalama işaretlerinin doğru kullanıldığı %100 SEO uyumlu. Anahtar kelime oranı, yazı duzeni vs. gibi detayların doğru olduğu Google botları kadar, okuyucularınıza da hitap edebilen. İcerisinde konunuzla ilgili alternatif anahtar kelimeleri bulunduran Konuyla ilgili ozgunleştirilmiş gorsel oğe iceren (Resim olarak, video ozgunleştirme henuz hizmet kapsamımda yer almıyor) Araştırılmış ve gercek bilgileri icermekte olan
icerikler hazırlıyorum. Ayrıca;

İcerikler asla anlaştığımız kelime limitinin altında olmaz. Konu butunluğu acısından 100 kelime uzeri olması durumunda, ek ucret soz konusu değildir. %100 Beğeni garantisi sunuyorum, fakat bazıları suistimal etmeye calışıyor. İcerikte ciddi değişiklikler yapılacak olan durumlarda, ilk gonderdiğim halini kullanmanız "yasaktır" veya "odemesi yapılması şartı ile" mumkundur. Bazı konularda yazmak icin standart fiyatlarımın dışında ucretler soz konusu olabilir. İceriklerde anlatım tarzı secme olanağı soz konusudur. (Şahıs olarak sizin ağzınızdan, firma olarak sizin ağzınızdan, ucuncu tekil şahıs ağzından, sektor uzmanı ağzından vb. gibi)
Kurumsal calışan arkadaşlar icin +KDV odemesi şartı ile fatura kesilmektedir.

Daha once icerik hazırladığım alanlardan şuan aklıma gelenler:

Web Sitesi Tanıtım Yazıları Urun ve Hizmet Acıklamaları Kurumsal Web Sitesi Yazıları (Misyon, Vizyon, Hakkımızda ve benzeri) Roportaj Kurgusu ve Basın Bildirisi Metinleri Profesyonel Mailing Metinleri Toplantı ve Sunum Metinleri Rapor ve Analiz Verilerine Ait Metinler Hastalıklar ve Tedavi (Tedavi Yontemleri, Tedavi Sureci, Sağlık Sektoru Personelleri, Eczaneler ve benzeri) Mobilya Dekorasyon Bilişim (Bilgisayarlar, Teknoloji ve İnternet) Dovuş Sporları Ukash Guvenlik (Guvenlik Gorevlileri, Guvenlik Sistemleri, Guvenlik Tavsiyeleri) Torrent Otomobil Lastikleri Lojistik ve Nakliyat Kol Saati Markaları ve Modelleri Online Oyunlar Bilgisayarda Offline Oyunlar Tarım Hayvancılık Turizm (Acentalar, Oteller, Turistik Yerler vb.) Rent a car Otomobil Vip Transfer İş Makinaları (Vinc, Kepce vb.) Scuba Diving - Sportif Dalış Sanayi Dalgıclığı - Profesyonel Dalış Cankurtaranlık İlkyardım İnşaat (Dış Cephe, PVC vb.) Cilingir CNC Kesim Bitkisel Tedavi Bayan Kuaforluğu Otomatik Kilit ve Panjur Sistemleri Organizasyon Matbaa Web Tasarımı ve SEO Restorasyon Diş Sağlığı ve Dişcilik Bocekler ve Bocek İlaclama Anaokulları Ozel Ders Keman ve Muzik Aletleri Av ve Avcılık Hamilelik ve Doğum Otomobil Servisleri Modifiye, Tunning Yuzme Video Project Mapping Ceviri ve Tercume Buroları Ek Gelir İmkanları E-ticaret Kurban Biyografi Askeri Disiplin ve Askeri Uygulamaların Mantığı Yardımcı Urunler (Zayıflama, Zinde Kalma, Cinsellik vs.) Şiir, Deneme Kobiler Borsa Forex Sıhhi Tesisat Muhendislik Dalları İş Guvenliği Aile Hekimliği Sistemi Motor ve Motorlu Taşıtlar Duğun, Damat, Gelin, Nişan Universiteler ve Universite Bolumleri OSYM ve MEB Sınavları Dershaneler Elektrik ve Su Gibi Abonelikler ve Temel Resmi Evraklar Yurt Dışı Dil Eğitimi ve Internship Programları Cizgi Filimler Diziler ve Sinema Filmleri Capkınlık, Erkek ve Kadın İlişkileri İletişim Kurma Yontemleri İletişim (Telekomunikasyon ve diğer yontemler) Dovme Prefabrik Yapılar Kartvizit, Tabela, Broşur vb. Reklam Oğeleri Mermer Mezar ve Cenaze PvC Aksesuar, Aluminyum Yerel Secimler, Yerel Secim Adayları, Yerel Secim Anketleri, Yerel Secimlerde Oy Kullanma Rehberi vb. Yerel Secim Adayları Broşur Yazıları, Konuşma Metinleri Sabun Yapımı Meslek Edindirme Kursu
ve hatırlayamadığım daha bircok alan daha...
Hemen hemen her alanda icerik hazırlayabilirim. Bilgim olmayan sektorlerde bana biraz zaman tanımanız ve araştırma yapmama musaade etmeniz gerekmektedir.

Gelelim bircok kişinin merak ettiği esas kısım olan ucretlendirme konusuna.
Aşağıdaki ucretlendirme "1-5 arası makale siparişleri icin gecerlidir". Daha fazla sayıda alım yapmak istediğinizde fiyat sorunuz.

*** SİTE TANITIM YAZILARI ŞU AN İCİN RESİMDEKİ FİYAT YERİNE, NORMAL İCERİK FİYATLARI UZERİNDEN FİYATLANDIRILMAKTADIR. ***

Fiyatlar bazı olu piyasaya alışmış arkadaşlara yuksek gelecektir. Ancak size sunulacak iceriğin kalitesini gorduğunuzde, benimle şu ana kadar duzenli calışan arkadaşlara hak verecek ve odediğiniz ucretin icinize gercekten sindiğini fark edeceksiniz.

Odemeleri şimdilik sadece YAPI KREDİ BANKASI uzerinden kabul etmekteyim.
Eğer bu fiyatlar uzerinden direk sipariş gecmek istiyorsanız lutfen bana şu şekilde ozel mesaj atınız:
Site Adresi: (eğer site tanıtım yazısı istiyorsanız)
İcerik Kategorisi: (orneğin: dekoratif duvar susleri)
İstediğiniz İcerik Sayısı:
Anahtar kelimeleriniz: Kelime 1, kelime 2, kelime 3
Teslimat E-posta Adresi: (kendi mail adresiniz veya skype icin kullanıcı adınız)
İletişim alternatifleri: Telefon numarası, 2. e-posta vs vs.
İşin Aciliyeti: (10 icerik 2 gun icinde, kalanı şu kadar zamanda gibi)

İletişim kurmak isteyenler icin:

Skype ve E-posta: [email protected]
Telefon No: 0 [505] 657 50 00
Harun Reşit OZEL

Efor Eğitim Kurumları / Mersin - 0324 238 41 14 (İşimiz su uzerine kurulu, ofiste olmayabilirim coğu zaman.)