Merhabalar arkadaşlar;

Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi asistanıyım. Bir muddet problemlerden dolayı evdeyim. Bu esnada boş oturmaktansa guzel, kalıcı eserler bırakayım istedim.
Makale konusuna gelince, hayattaki en sevdiğim eylem ve en buyuk hobim yazmak. Hastalığım sebebiyle evde olacağım surelerde boş oturmaktansa, hem yazmak, hem kendimi geliştirmek ve hem de kazanacağım parayla bir kac kurumla ilgili duşuncelerimi gercekleştirmek istiyorum. Oncelikle;

Nerelerde Yazdım/Yazıyorum

* Anadolu dergisinde (2015-2016)
* İndigo dergisinde (2016)
* Sokak dergisinde (2017)
* Genc beyin dergisinde (2009)
* Psikolojim dergisinde (2017)
* Bağımlılık dergisinde (2015)
* Milliyet.com.tr (Pembenar) (halen aktif olarak yazıyorum. Sağlık yazarıyım.)
* Hurriyet.com.tr (Mahmure) (Goruşmelerimiz suruyor. Yakında başlayacağım inşaallah.)
Ve reklam olmaması adına yazmadığım bir cok sağlık sitesinde yazdım. Aynı zamanda doktor arkadaşlarımızla kurduğumuz web sitemizde musait oldukca yazıyorum. Son olarak Allah nasip ederse 2019 yılının ilk aylarında kitabım cıkacak. Burdan duyurusunu yapacağım yine.

Makale Detayları

* Makaleleri ozenle ve buyuk bir zevkle yazıyorum.
* Makalelerim %100 ozgundur. En ufak alıntı gorulduğu zaman makaleyi size hediye edeceğim ve ucret almayacağım.
* İnternette yanlış ve bir o kadar tehlikeli sağlık konuları var. Bilgi sahibi olmadığım hic bir makaleyi yazmam.
* Denemeden, denetmeden hic bir terapiyi, bitkisel urunleri yazmam. İnsan sağlığı her şeyden onemli unutmayalım lutfen.
* Makalelerin 100 kelimesi 2.5 TL ve katları şeklinde.
* Yetiştiremeyeceğim makale siparişini asla almam. Kimse mağdur olmamalı.

Yazabileceğim Makale Ceşitleri

* Genel sağlık makaleleri
* Terapiler (kupa terapisi, ozon terapisi, mezoterapi, akupunktur, hipnoz, fitoterapi vs.)
* Alternatif tıp
* Bitkisel tedavi yontemleri
* Guzellik (Dermaroller, botoks, medikal estetik, prp, radyofrekans, kavitasyon, peeling, elektroterapi gibi)
* Aile danışmanlığı
* Psikoterapi

Sahip olduğum sertifikalar

- Kupa terapisi (Modul 1-2-3)
- Mezoterapi (Modul 1-2-3)
- Hİpnoz
- Ozon terapisi
- Hirudotherapy (Modul 1-2-3-4)
- Akupunktur
- Refleksoloji
Pdf olarak;
* El-Kanun Fi't-Tıbb (İbn-i Sina),
* Marifetname (Erzurumlu İbrahim Hakkı Hzleri)
* Fitoterapi ve Aromaterapi (Nimet Ozata)
* Culpeper's Complete Herbal (Nicholas Culpeper)

Sorularınız icin pm veya [email protected]

Konu multidir.