Tanıtım yazısı 200- 600 kelime bandında profesyonel şekilde yazılmaktadır. Tanıtım yazısına 1 adet resim no-copyright olarak bulunarak eklenmektedir. İllegal her turlu site ve qumar / yasakpara sitelerine prensip olarak kesinlikle tanıtım yazısı yazmamaktayım. Vardiyalı sistemde calıştığım icin, lutfen sipariş vermeden once ne zaman teslim alabileceğinizi sorunuz. ( Vardiya sistemi : 12 saat gunduz 24 saat izin 12 saat gece 48 saat izin - 4 gun icerisinde 24 saat calışıyorum. ) Resim + Anatar Kelime + E-posta olmak uzere makale uzerinden 3 farklı link cıkışı yapılmaktadır. Ornek tanıtım yazısı icin yandaki linki ziyaret edebilirsiniz -> ornek tanıtım yazısı
tanıtım yazısına girmeye uşenen arkadaşlar icin ekran goruntusu
Tanıtım Yazısı Hakkında Bahsetmek İstediklerim
Aynı tanıtım yazısını ucten fazla sitede paylaşmanızı onermiyorum. İmkanınız var ise her yapacağınız tanıtım icin ayrı tanıtım yazısı yazdırmanızı oneriyoruz, peki neden?
Turkiye sınırlarındaki site sahipleri olarak, sitemizdeki her makaleyi ozgun olabilmek adına dikkatle hazırlar veya makale yazarlarına hazırlatırız. Bunu yapma sebebimiz ( en sade bicimde soylemek gerekirse ) google veya diğer arama motorları tarafından sitenin sevilmesini sağlamaktır. Aynı tanıtım yazısını farklı sitelerde defalarca paylaştığımızda; ilk paylaştığımız makale ozgun, diğer makaleler ise arama motorları gozunde taklit olacaktır.
Genişletmek icin tıkla ...
Lutfen referans teklif etmeyiniz. Aylık site masraflarıma katkı sağlamak icin bu işi yapmaktayım. Her link icin 1 adet ( ana dizin, kategori, alt kategori veya konu ) tanıtım yazısı yazmaktayım.
Minimum iş alım tutarı ; 10 TL
Odeme Yontemleri ; Papara - Enpara