Merhaba arkadaşlar. Her konuda Seo dostu ve tamamen ozgun makaleler yazmaktayım. Makale yazma işine başlayalı cok kısa zaman oldu. Ama asla acemisi değilim. Cunku 2005 yılından beri ceşitli web siteleri acarak (webneti, sohbetbir, sohbetneti, cirkinkurbaga, vipaskim ve hatırlayamadığım birkac site daha) birşeyler yapmaya calıştım ve her seferinde farklı sebeplerden ilgilenemeyerek sattım yada kapattım. Bu yuzden arama motorlarının ozgun ve duzgun yazılmış makalelere ne kadar onem verdiğini bilmekteyim.

Makalelerimizi alarak sitenizi ozgun icerikle doyurabilir, yeterli ozgun makale sayılarıyla iyi bir hit yakalayabilirsiniz.

Bu makalelerin dışında da, belirleyeceğiniz her turlu konu hakkında makale yazabilirim.

Makalelerim Hakkında.

- Anahtar kelimeler konu icerisinde %4-7 arasında akıcı bir şekilde yansıtılmaktadır.
- %100 ozgun iceriktir. Bir konuyu tamamen kendi yorumlarım ve cumlelerim ile yazmaktayım.
- Konu icinde anahtar kelimelerin gecmesinin yanı sıra, hit gelebilecek ilgili niş kelimelerde akıcılığı bozmadan eklenmektedir.
- Surekli calışma ve toplu iş alımlarında daha uygun fiyatlarla hizmet vermekteyim.

Para İade Koşulları

- Anlaşılan sureden 1 dk. bile gec teslim edilen işler icin Koşulsuz paranız iade edilir. (Alıcıya Makale teslim saatinde bildirdiği iletişim kanalları yolu ile ulaşılabilir olması gerekir.)
- Kopya icerik bulunması halinde.

Alışveriş yapan arkadaşlardan ricam, makalelerden memnun kaldıklarında ve kalmadıklarında bile bunu belirten bir yorum yazmalarıdır. "Haksız ovgu, insanı mezara koyar" derler. Kotu olan birşeye iyi demek zorunda değiliz.

Lutfen İstediğini makalenin fiyatını ozelden isteyiniz. (Bu makaleler dısında, sizin belirleyeceğiniz her konuda ozgun makale yazılır.

Elimde Bulunan Makaleler (İsteğinize gorede her konuda makale yazılır)

1-) İddaa Nedir? (872 kelime)
2-) İddaa 2.5 gol Alt Ust Nedir Nasıl oynanır? (415 kelime- 2 adet resimde nasıl oynanılacağı anlatılmıştır. Ozgun resimlerdir.)
3-) Plastik (Pet) Şişelerin Zararları. (350 kelime)
4-) Tup Bebek Nedir? Tedavisi Nasıl Uygulanır? (670 kelime)
5-) İnternet sitesi nasıl kurulur? (530 Kelime)
6-) Samsung Galaxy S5 Hızlı ve Uzun Şarj Omru ile mi Geliyor? (400)
7-) Programsız Yasaklı Sitelere Nasıl girilir? (520 kelime)
Kayseri evden eve nakliyat. (317 kelime)