Merhaba,
Bu yazımızda sizlere Edu & Gow backlink almanın yollarını anlatacağım ilk once bir onceki yazım olan " Seo Listesi - Ozel" paylaşmış olduğum yazıdaki liste bir ara gizlice başkasının eline duşmuştu şuan temizlettik bunun sebebi ise bizim onlem almadan yapmamızıdr. Şuanki listeyi alabilmek icin yazarnet.com dan farklı bir konuya yorum atıp bu konu altına listeyi almak istiyorum demeniz yeterli.
Listemiz cok kıymetlidir icinde cop olmayan edu, gow backlink listeleri bulunmaktadır bundan ziyade bir cok gerekli listelerde icinde verilmektedir ayrıca Seo Listesi - Ozel konumuzdaki uyelere e-mail ile mesaj atarak bu konumuzu da duyuracağız o arkadaşlar seo ile ilgisi olduğu icin bu konuda da yararı olacağını duşunuyorum.
Onemli: Yazar Net sitemizden başka bir konuya yorum atıp sonra bu konu altına listeyi almak istiyorum diye yazı yazınız yorum atarken aynı nicki kullanınız.
NOT : Seo Listesi - Ozel Yorum atan arkadaşlara e-mail ile bilgilendirme yaptık eyer zararlı bir bilgilendirme olduğunu duşunuyorsanız listeyi istedikten sonra yorumunuzun yanına " e-mail almak istemiyorum" diyebilirsiniz.
LUTFEN YAZARNET.COM UZERİNDEN BAŞKA BİR KONUYA YORUM ATMADAN BU KONUYA LİSTEYİ İSTİYORUM YORUMU ATMAYINIZ.
Ben yeni listeyi almak istiyorum diyorsanız hemen tıklayın
ONCEKİ LİSTEMİZİ ALMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN
HER LİSTE 10 KİŞİ İSTEDİĞİ ZAMAN E-MAİLLER GONDERİLİR.