Forum tanıtımı aracılığıyla web sayfalarınız kaliteli backlink kaynaklarına sahip olabiliyor. Google arama motorunun son donemlerde dikkat ettiği ortalama ziyaretci suresinin cok iyi olduğu forum sitelerinde yapılan paylaşımlar da bir o kadar değerli oluyor. Bu nedenle siz değerli okurlarımıza guncel ve kaliteli forum sitelerinin adreslerini paylaşmak istedim.
Forum tanıtımı siteleri mantığı forum sitelerinin site tanıtımı kategorisini oluşturmasıyla beraber cıkmış bir kavramdır. Burada mantık webmaster unvanına sahip ya da web sitesi sahibi kişileri forum sitelerine cekmektir. Hem kullanıcıya hem forum sitesi sahibine fayda sağlayan bu sistem uzun sureler kullanılacak gibi gorunuyor. Forum tanıtımı yaparken dikkat etmeniz gereken konuların en başında ozgun icerik yer alır. Bu makalemde bu konuya ozellikle değinmek istedim. Cunku piyasa da 1 makale ile onlarca foruma icerik giren arkadaşlar var. Bu tamamen yanlıştır. Eğer tek bir makaleniz var ise bu makaleyi belli bir blog ya da forum sitesinde indexletmeniz daha sonrasında kaynak gostererek paylaşmanız daha cok fayda sağlayacaktır. Bu uygulamayı 5 farklı makale ile yapmanız daha cok fayda, 10 farklı makale ile yapmanız daha da cok fayda sağlayacaktır.
Liste icin cok ciddi emek harcadım. Hazırladığım forum tanıtımı listesi sitelerini tek tek ziyaret ettim, alexa global ve tr sıralamalarını inceledim ve not aldım, mevcut domain ve site tanıtımı url pagerank değerlerini inceledim ve not aldım. Bu listede şu an icin 38 adet forum tanıtımı sitesi var. Bu listeyi her gecen gun guncelleyecek ve geliştireceğim. Bu listeyi indirmek icin bizlere iletişim sayfamız aracılığıyla ulaşmanız ya da bu konuya yorum yazmanız yeterli olacaktır. Bizlerle iletişime gectiğiniz mail adresinize hazırlamış olduğumuz bu ozel listeyi gondermekteyiz.
Kaynak: http://www.damlakaraman.com.tr/forum-tanitimi-siteleri-ve-listesi/