Bildiğiniz uzere Amazon.com online urun satma konusunda cok unlu bir sitedir. Amazon şu anda Google Page Rank 9'a sahiptir. (Google Page Rank kaldırıldı. Değer anlaşılsın diye belirtildi). Bu yuzden , sitenize Organik ve Doğal backlink yapmak icin oldukca değerli bir adrestir.

Burada Amazon'dan backlink almak icin puf noktaları paylaşacağım. O zaman zaman kaybetmeden adım adım Amazon'dan backlink nasıl alınır ? anlatmaya başlayalım.

Adım Adım Amazon'dan Bbacklink Alma Yontemleri

Adım 1:

Oncelikle Amazon.com'a gidin ve hesabınıza giriş yapın. Eğer bir hesabınız yoksa mail adresinizle Amazon'a kaydolun ve hesabınızı mobil ile doğrulayın. Dileyenler e-posta ile de doğrulama yapabilirler.

Adım 2:

Başarılı bir şekilde giriş işlemini yaptıktan sonra, hesabınıza gidin.

Adım 3:

Hesabınızdan profil sayfanıza gidin.

Adım 4:

Bu bolumde işaretli yeri tıklayarak profilinizi duzenleyiniz. Bu sayfaya doğrudan buradan da ulaşabilirsiniz.

Adım 5:

Burada bir form doldurmalısınız. ( Adınız, soyadınız, mesleğiniz, e-postanız, İmza, Sosyal medya bağlantısı, Konum, Web Sitesi gibi). Web sitesi URL'si dahil gerekli alanı doldurun ve ardından Kaydet duğmesine basın.

Hepsi bu kadar işaretlenmiş yerde sitenizin ismi gorunecektir. Artık doğrudan Amazon'dan sitenize bağlantı oluşturdunuz. Tebrikler.

Lutfen! anlamadığınız yer olursa yorum bolumunden sorunuz.