Merhaba arkadaşlar, bundan 2 yıl kadar once bir dizin acmıştım tanıtım yazıları ile ilgili yoğunluktan ilgilenemedim kapatmıştım. Şimdi tekrar acma kararı aldım ve sizlere tanıtımını yapıyorum.
Oncelikle sistem wordpress uzerinde calışan bildiğiniz bir blog sistemi gibi. Kendi websitemin subdomaini olarak actım ve ic + dış optimizesini kendim yaptım. Sistemin şuanda yeni acıldığı icin PR değeri yok, Alexa 96k'da ve Trustrank 4.8 değerindedir. Sitem kaliteli bir sitedir beni tanıyan arkadaşlar bilirler ozene bezene yaparım işlerimi.
Yazmış olunan yazılar hızlı bir şekilde index almaktadır. Burada sizlerin goreceğiniz fayda yazmış olacağınız yazılara vereceğiniz linklerden olacaktır. Link cıkışları dofollowdur. Sizlerden bu konuda sadece istediğim birşey var;
Tanıtım yazılarınızı sisteme mumkun oldukca ozgun girmelisiniz, sistemin bir kalitesi var ve ben bunu copy / paste yazılar ile bozamam. Sizlerden hicbir ucret talep etmiyorum. Normal wordpress sitelerinizde konu acar gibi html kodları ile hazırlanmış tanıtım yazınızı icerisinde 1 adet konu ile alakalı resim olmak koşulu ile maksimum 3 adet link cıkışı olacak şekilde gonderebilirsiniz.
Makaleleriniz min 100 150 kelime olursa sizin ve konunun guzelliği acısından etkili olacaktır.
Site adresi : http://goo.gl/j21pi
Yazıları gondereceğiniz kısımdanda bahsedeyim.
Hazırlamış olduğum form sayesinde sizlerin bana gondereceği yazılar otomatik olarak taslak olarak kaydedilecektir. Ben sadece yazının ozgun olup olmadığını kontrol edip yayınaalacağım.
Konularınız aynı wordpress sitelerinizdeki gibi acılır hicbir farkı yoktur.
Makale gondereceğiniz url; http://goo.gl/YVVHh
Tanıtım yazısı gonderme kuralları : http://goo.gl/47kVj
21 Adet kategoriden oluşan buyuk bir makale sistemi olmasını hedeflemekteyim. Şuanda sistem icin backlink altyapısını guclendirmek icin calışmaya başladım, zamanım oldukca ilgileniyorum.
Ayrıca Emir arkadaşımın yapmış olduğu wp-imletir eklentisini kurdum ve yazdığınız yazıları mumkun oldukca sosyal ağlarada otomatik olarak paylaştırıyorum, bunlar sizin icin bir avantaj oluyor.
Ekleme olarak elinizde boş tuttuğunuz herhangi bir domain varsa PR değerinin olup olmaması hic onemli değil sitemize link cıkışı yaparak bana destek olabilirsiniz. Link cıkışı icin vereceğiniz kelimenin hicbir onemi yok. Amac sadece cok guclu bir backlink altyapısı oluşturmak.
Tanıtım yazısı gonderirken yazınızı kendi wordpress admin panelinizde hazırlayın HTML kodları ile birlikte formda gerekli yerlere işleyin. Gonderimi yaptıktan sonra bu konuda gonderdiğinizi belirtirseniz takip etmem acısından daha kolaylık sağlayacaktır ve konu guncel oldukca diğer arkadaşlarda goreceklerdir. Muhakkak html kodları ile birlikte yollayın arkadaşlar yoksa linkler sistemde gorunmuyor yazım neden yayınlanmadı demeyin.
Bazen iş yoğunluğundan yazınızı aynı gun icinde yayınlayamazsam merak etmeyin, zaman olduğu gibi ilk iş onları yayınlamak olacaktır.
Sakın unutmayın her ne olursa olsun ozgun olmayan yazıları sisteme eklemiyorum.
Sisteme eklememi istediğiniz birşey olursa bana oneride bulunabilirsiniz olumlu / olumsuz her goruşe acığım. Hicbir karşılık beklemeden yapıyorum bunu umarım sizler icinde yararlı olur. İleride amacım bunun gibi buyuk bir ağ kurmak.
Saygılarımla.
Ertan Donmez