Merhaba Arkadaşlar , Ben

Http://www.kucukucu.net sitesinin editoru ve sahibiyim , sitemiz bundan once tek ırka hizmet veriyordu "Alman Kurdu" ancak sitedeki uyelerin artışı ve genel kopek sitesi olmasına yonelik istekler sonucu

Hazır kullanıdığımız , subdreamer ve ipb scriptlerini silerek belirli bir ucrete , kendimize ozgun tasarım ve asp ile kodlama yaptırdım.

Uyelikleri sıfırladım , sitemde meta etiketlerini ozenle sectim ,

sitemde spam bulunmuyor
domainim 2005 Kasım Ayı regli
iceriği Kopek severlere yonelik tum bilgiyi bulabilecekleri bir arşiv niteliğinde.
Eski sitemden alınan ozgun Makalelerde Mevcut.

Surekli guncel haber ve dokuman olarak surekli guncelleniyor , sitede uyelik mecburiyeti yok.

Ancak ;
askere gitmeden once dmozda ekli idim ilk talebimde eklenmiştim , gecenlerde bir baktım ki ekli değilim. Kategoriye girdiğimde ben eklediğimde editoru olmayan dizine pigeon adında bir editor eklendiğini gordum ,

kendisiyle dmoz uzerinden iletişime gecmeye calıştım olmadı.
suistimal rapor ettim 2 ay gecmesine karsın bakılmadı
r10 uzerinden ulaşmaya calıştım yine olmadı.

sağolsun bi arkadaş davetiye verdi buraya uye oldum ancak , konu acmadan once arkadasa ozel mesaj atmak istedim ole bir secenek goremedim son care olarak buraya konu acmayı uygun buldum.

Sitemyazılımı , Tasarımı , Guncelliği ile Kopek Dostlarına ve Hayvan Haklarına saygılı organizasyonları olan bir site , sitemde spam yok dizine kurallara uygun şekilde eklememe ragmen var olan sitemi neden sildiniz ? ve şimdi neden kabul etmiyorsunuz ?

sizin gozunuzle gorduğunuz benim gozumle goremediğim bir eksiklik varsa lutfen bu başlık altından yazın ki insanlarda dmoz editorlerinin tarafsızlıgından şuphe duymasın..

Kaldıki herkez , kesin ona benzer bir sitesi vardır ve siz daha iyi oldugunuz icin sizi silmiştir gibi yorumlarda bulunuyor ?

Gercekten boylemi ?

Yanıt bekliyorum , Bu arkadaşı tanıyan ve konuyu okuyan arkadaşlarımız bu arkadasa ulaşırsa bu konuda bilgilenelim..

Dmoz konusunda vakıf insanlarda yorumlarını eksik etmesinler

En guzel gunler sizlerin olsun

www.kucukucu.net
Kopek Sitesi Editoru