(Bu makale sadece blogger icin değil tum siteler icin gecerlidir)

Merhaba Arkadaşlar sizlere bu yazımda blogger daki sitenin hitini nasıl artıra biliriz onları anlatacağım arkadaşlar ilk once blogger ne demek onu anlatayım blogger google'ın bizlere sunduğu ucretsiz web sitesidir bunun sunucusuna ulaşma gibi bir imkanımız yok fakat tasarım konusunda son derece iyi tasarımlar goruyoruz ben yaklaşık 3 senedir blogger kullanıyorum ve bir cok alanda sağlam bloglar oluşturdum neyse konumuza gelelim

sitenizin hiti artırmak icin sosyal medya ile ic ice olmanız lazım gerekirse tum yazılarınızı sosyal medyada paylaşacaksınız forumlarda sitenizin tanıtımlarını yapacaksınız eğer imkanınız varsa seo calışması da yaptıracaksınız ve yavaş yavaş Google'da ilk sayfaya cıkacaksınız coğu kelimelerde ve goreceksiniz ki sitenizin hiti artmış ve Alexada otomatik olarak yukselirsiniz elinizden geldiği kadar ozgun makale yazın mesela benim yaptığım gibi sakın demeyin ki ben makale yazamam dikkat ederseniz bende duzgun makale yazamıyorum ama karşıdaki kişiye aktara bileceğimi duşunuyorum..
Bu makalemde anlatacağım bu kadar sorularınız veya tavsiyeleriniz olursa yorum olarak atıp bizimle paylaşa bilirsiniz iyi gunler iyi calışmalar

Kaynak : Blogger'da Site Hiti Artırmak Alexada Sıra Yukseltme Yontemleri